Werken bij Bouwgroep

Dijkstra Draisma

Versterk ons team en ga samen met ons voorop.

Werken bij

Samenwerken geeft energie

Bouwen, vernieuwen, verduurzamen: hier zijn wij goed in. Maar niemand kan alles alleen doen en Bouwgroep Dijkstra Draisma is hierin geen uitzondering. Samenwerken met collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. We mogen dus met recht zeggen dat dit onze kracht is. Samenwerken geeft energie, dat is wat wij élke dag weer ervaren. Wil jij onderdeel zijn van het team dat dit mogelijk maakt? Kijk dan snel verder en neem contact met ons op!

We bruisen van de energie en vernieuwen graag, jij ook?
We bruisen van de energie en vernieuwen graag, jij ook?

Waar wil jij werken?

Bouwgroep Dijkstra Draisma doet zoveel meer dan bouwen alleen. Wij willen samen de verantwoordelijkheid nemen voor een bewoonbare wereld. En om dit te kunnen doen hebben wij mensen zoals jou nodig! Er zijn veel mogelijkheden binnen onze organisatie. Klik verder voor alle opties en meer!

Blokhuispoort Leeuwarden

WIJ ZIJN VERNIEUWERS,

AANGENAAM

Bouwen is steeds meer een mensending. Niet voor niets geloven wij - naast technische - ook vooral in sociale innovatie. Daarom werken bij ons bewonersconsulenten samen met technici. Samen werken ze aan duurzame wijken en zorgen ze voor tevreden bewoners.

STAGES EN LEER-WERKPLEKKEN

Jij leert van ons, en wij leren van jou. Dat is het doel wanneer je stage bij ons komt lopen of wanneer je aan de slag gaat op een leer-werkplek. Wij bieden je graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen Bouwgroep Dijkstra Draisma en dat kan op alle afdelingen. Van leerling timmerman tot een hbo marketing & communicatie stage, álles is mogelijk! Ben jij op dit moment op zoek naar een plek waar je het maximale uit jezelf kunt halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem snel contact op met Anne of Tjitske om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, technisch maar ook sociaal
Wij bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen, technisch maar ook sociaal
Wij werken graag samen met scholen, branche organisaties en andere partners
Wij werken graag samen met scholen, branche organisaties en andere partners

SCHOLEN

Geef jij les aan ons toekomstig personeel en wil jij ze meer leren over hoe het er nou echt aan toe gaat binnen een bouwbedrijf? Dit is mogelijk. We organiseren regelmatig bedrijfs- en bouwplaats bezoeken waarmee we onze kennis delen. Wil je graag langskomen bij ons op kantoor of op de bouw dan horen we graag van je!

Welkom bij Bouwgroep Dijkstra Draisma
Datacenter Groningen

Zullen we samenwerken?

En bouwen aan een mooie carriere en de vernieuwing van (Noord-)Nederland? Stuur een mail naar werken@bgdd.nl of neem contact op met Anne of Tjitske van HRM via 0519 22 9999.