Sport en recreatie

Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft al veel bijzondere sporthallen, horeca gelegenheden en recreatieve projecten mogen realiseren. We geven een inkijkje in ons portfolio en onze werkwijze. 

Sporthal Groote Veen Lr By IMAZZO 04

Over bouwgroep dijkstra draisma

Wij zijn Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een innovatief en daadkrachtig familiebedrijf, dat vanuit haar vestigingen in Dokkum, Bolsward en Groningen verantwoordelijkheid durft te nemen voor haar werk en de wereld om zich heen. We hebben de overtuiging dat wij als bouwbedrijf bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving, waardoor we een bewoonbare wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Samen willen we bouwen aan een duurzame toekomst!

Kantoor Dokkum
Kantoor Dokkum

Bierbrouwerij Dockum

In 2018 realiseerde Bouwgroep Dijkstra Draisma een gloednieuwe bierbrouwerij, waar de bekende Friese Kâld Kletske biertjes worden gebrouwen. Het industriële pand, waar jaarlijks veel trouwerijen, feesten en vergaderingen georganiseerd worden, is inmiddels bekend bij veel Dokkumers. 

       

Sport en recreatie

Benieuwd wat Bouwgroep Dijkstra Draisma realiseerde op het gebied van sport en recreatie? Van bijzondere nieuwbouwprojecten van sportparken tot herstelwerkzaamheden van restaurants, bekijk ons portfolio voor meer informatie.

Campus Damwâld

In juli 2020 werd door Bouwgroep Dijkstra Draisma de Campus Damwâld opgeleverd. Door de realisatie van de campus zijn de voormalige drie basisscholen in het Friese dorp Damwoude onder een dak ondergebracht. De voormalige CBS De Fontein en CBS De Bron werd CBS De Sprankeling, OBS Dr. J. Botkeschool bleef haar naam houden, maar verplaatste naar het campusgebouw samen met de CBS.

 

De Campus Damwâld bestaat uit het nieuwe schoolgebouw en een nieuwe sporthal, die in directe verbinding staan met het Kindcentrum, waar de peuterspeelzaal, kinderopvang, het consultatiebureau, logopedist en kinderfysio gevestigd zijn. Het is een schone, groene, slimme en gezonde omgeving.