Samen de top bereiken

SPONSORING

 

Als Bouwgroep willen wij de top bereiken. Alle sport heeft dit in zich en daarom is de Bouwgroep actief binnen diverse sportverenigingen, zowel op professioneel niveau als ook op amateurniveau. Naast sponsoring van diverse (sport)verenigingen zijn wij ook nauw betrokken bij lokale initiatieven.

Sponsoring

Alpineskiër Carsten Nienhuis

Hoofdsponsor

In het seizoen van 2019-2020 is Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofdsponsor van alpineskiër Carsten Nienhuis geworden. Dit is in het seizoen 2020-2021 verlengd voor drie jaar.  

SC Cambuur

Hoofdsponsor

In SC Cambuur herkennen we een partner die net als wij goed wil presteren. Zowel op het veld als in de organisatie heerst een mentaliteit van doorzetten. Dat past goed bij de mentaliteit van ons organisatie. Wij leggen ons niet zomaar neer bij een tegenslag maar zoeken met alle partners bij elk project actief naar het hoogst haalbare.

Net als Cambuur hebben wij onze blik gericht op de toekomst. In combinatie met onze bijzondere bedrijfsvisie is het doel om samen met onze groep betrokken medewerkers op ieder project te promoveren. Bouwgroep Dijkstra Draisma verbindt haar naam dan ook graag aan SC Cambuur. We zijn per seizoen 2022/2023 voor het dertiende jaar op rij hoofdsponsor van SC Cambuur.

Schaatsen, kaatsen, skûtsjesilen en fierljeppen

Hoofdsponsor karakteristieke Friese sporten

Samen met FB Oranjewoud en de Friese Rabobanken ondersteunen we het schaatsen, kaatsen, skûtsjesilen en fierljeppen. We doen dit door een sponsorovereenkomst aan te gaan voor 5 jaar met de vier individuele bonden: de Sponsorstichting Gewest Fryslân KNSB, de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB), de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen (SKS) en de Frysk Ljeppers Boun (FLB).

Fryske sporten - sponsoring Bouwgroep Dijkstra Draisma
Fryske sporten - sponsoring Bouwgroep Dijkstra Draisma

Formule E coureur Nyck de Vries

Partner

Bouwgroep Dijkstra Draisma is sinds 2019 partner van autocoureur Nyck de Vries, die dit seizoen uitkomt in de Formule-E raceklasse. In deze spectaculaire competentie strijden uitsluitend coureurs in elektrische auto’s. Nyck werd wereldkampioen Formule E in het seizoen 2020/2021.

 

De samenwerking met onze provinciegenoot Nyck past perfect bij onze visie en duurzame ambities  om de gebouwde omgeving snel te verduurzamen. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking en trots op de mooie plek van ons logo op de helm van Nyck.

LOOP Leeuwarden

Hoofdsponsor

Sinds 2019 zijn wij hoofdsponsor van LOOP Leeuwarden: het grootste hardloopevenement van Fryslân met een parcours dwars door de binnenstad van Leeuwarden. Wij onderschrijven de maatschappelijke ambitie van de organisatie, namelijk: een gezonde stad. Ook wij willen dit bereiken door woningen te verduurzamen en vinden dat iedereen hieraan mee moet kunnen doen, net zoals iedereen mee zou moeten kunnen doen met de LOOP Leeuwarden. Samen brengen we de stad Leeuwarden en omgeving in beweging.

Lokale initiatieven

Jaarlijks ondersteunen we ook vele lokale initiatieven. Zo sponsoren we onder andere: Zwem- en polo club Bolsward, Voetbalvereniging Broekster Boys, Drachtster Boys, Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, de Admiraliteitsdagen, Concours Hippique Dokkum, Heamiel en de Kaatsvereniging Bolsward