Samen de top bereiken

SPONSORING

 

Als Bouwgroep willen wij de top bereiken. Alle sport heeft dit in zich en daarom is de Bouwgroep actief binnen diverse sportverenigingen, zowel op professioneel niveau als ook op amateurniveau. Naast sponsoring van diverse (sport)verenigingen zijn wij ook nauw betrokken bij lokale en duurzame initiatieven.

Drachtster Boys

SC Cambuur

Hoofdsponsor

In SC Cambuur herkennen we een partner die net als wij goed wil presteren. Zowel op het veld als in de organisatie heerst een mentaliteit van doorzetten. Dat past goed bij de mentaliteit van ons organisatie. Wij leggen ons niet zomaar neer bij een tegenslag maar zoeken met alle partners bij elk project actief naar het hoogst haalbare.

Net als Cambuur hebben wij onze blik gericht op de toekomst. In combinatie met onze bijzondere bedrijfsvisie is het doel om samen met onze groep betrokken medewerkers op ieder project te promoveren. Bouwgroep Dijkstra Draisma verbindt haar naam dan ook graag aan SC Cambuur. We zijn per seizoen 2023/2024 voor het veertiende jaar op rij  hoofdsponsor van SC Cambuur.

Schaatsen, kaatsen, skûtsjesilen en fierljeppen

Hoofdsponsor karakteristieke Friese sporten

Samen met FB Oranjewoud en de Friese Rabobanken ondersteunen we het schaatsen, kaatsen, skûtsjesilen en fierljeppen. We doen dit door een sponsorovereenkomst aan te gaan voor 5 jaar met de vier individuele bonden: de Sponsorstichting Gewest Fryslân KNSB, de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB), de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen (SKS) en de Frysk Ljeppers Boun (FLB).

Fryske sporten - sponsoring Bouwgroep Dijkstra Draisma
Fryske sporten - sponsoring Bouwgroep Dijkstra Draisma

Alpineskiër Carsten Nienhuis

Hoofdsponsor

In het seizoen van 2019-2020 is Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofdsponsor van alpineskiër Carsten Nienhuis geworden. Carsten is sportief en ambitieus, zijn grote droom is om mee te doen aan de Olympische Spelen van 2026. Wij steunen Carsten dan ook graag om hierin zijn doel te behalen, dit doen we nog steeds met grote trots.

LOOP Leeuwarden

Hoofdsponsor

Sinds 2019 zijn wij hoofdsponsor van LOOP Leeuwarden: het grootste hardloopevenement van Fryslân met een parcours dwars door de binnenstad van Leeuwarden. Wij onderschrijven de maatschappelijke ambitie van de organisatie, namelijk: een gezonde stad. Ook wij willen dit bereiken door woningen te verduurzamen en vinden dat iedereen hieraan mee moet kunnen doen, net zoals iedereen mee zou moeten kunnen doen met de LOOP Leeuwarden. Samen brengen we de stad Leeuwarden en omgeving in beweging.

Lokale initiatieven

Jaarlijks ondersteunen we ook vele lokale initiatieven. Zo sponsoren we onder andere: Zwem- en polo club Bolsward, Voetbalvereniging Broekster Boys, Drachtster Boys, Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, de Admiraliteitsdagen, Concours Hippique Dokkum, Heamiel en de Kaatsvereniging Bolsward