Werken bij

Bouwgroep

Dijkstra Draisma

Versterk ons team en ga samen met ons voorop.

 

Denk je goed bij Bouwgroep Dijkstra Draisma te passen?

We staan altijd open voor sollicitaties, mail HRM via a.tekstra@bgdd.nl.

P1077329 2

Over bgdd

Vernieuwen geeft energie

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een Fries familiebedrijf, dat samen de verantwoordelijkheid neemt voor een leefbare wereld. Wij nemen een voortrekkersrol in, om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. De afgelopen jaren zijn wij getransformeerd van aannemer naar aanbieder. 

 

Bouwgroep Dijkstra Draisma staat garant voor meer dan 115 jaar bouwervaring en telt zo'n 350 medewerkers. Vanuit vier vestigingen - één in Bolsward, één in Groningen en twee in Dokkum - richten wij ons met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, nieuwbouw, restauratie, onderhoud & beheer, verduurzaming, renovaties en verschillende innovaties.

Samenwerken geeft energie

Wil je ons team versterken? Neem vrijblijvend contact op, we kijken graag samen naar de mogelijkheden en zoeken naar de beste functie voor jou. Wie weet ben jij de volgende keer ook aanwezig bij ons personeelsfeest!

 

Oane van HRM zijn bereikbaar via werken@bgdd.nl of bel 0519 22 9999. Vul hier het contactformulier in als je wilt dat wij contact met jou opnemen:

Werken als Service Timmerman

Timon laat je zien wat deze functie inhoudt

1024x574

Werken in Kwaliteit, Arbo en Milieu

Hoofd KAM Wout neemt je mee in zijn werk

1024x574

Stages en leer-werkplekken

Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, wij krijgen er jong talent voor terug. Bij BGDD zijn we gek op eigen initiatief. In plaats van op een vacature te reageren heb je een streepje voor als je langskomt en ons overtuigt van jouw talent. We gaan graag met je in gesprek.

 

Vanaf september 2024 zijn er weer enkele stagefuncties beschikbaar. Ben jij op zoek naar een stage of leer-werkplek? Neem dan contact op met Oane via 0519 22 9999 of mail naar werken@bgdd.nl.

De bgdd energie

Als maatschappelijk betrokken bedrijf sponsoren wij niet alleen sportieve en culturele evenementen, maar zijn we zelf ook betrokken. Onze collega's lopen bijvoorbeeld ieder jaar samen mee met de LOOP Leeuwarden en we sluiten ieder jaar af met een BouwBQ en eindejaarsfeest. We zijn een hecht team vol gevarieerd talent, met een bindende factor: de bgdd energie.

Rondleidingen, gastlessen en bedrijfsbezoeken

Wij zijn altijd enthousiast om aanstormend talent te mogen ontvangen. Zo geven wij gastlessen, rondleidingen op bouwwerken en ontvangen wij studenten en scholieren voor een bedrijfsbezoek. Ben jij een geïnteresseerde student of docent? Vraag naar de mogelijkheden!

Onze afdelingen

Klik op de foto's voor meer informatie of verstuur een sollicitatie.

Werken bij BGDD? Neem contact op