Onderhoud en Beheer

Onderhoud en Beheer, twee services die steeds belangrijker worden in de bouw. Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma is er gespecialiseerde aandacht voor deze onderdelen. In onze vestiging aan de Dongeradyk in Dokkum hebben we hiervoor twee afdelingen, namelijk Bouw & Onderhoud en Service & Beheer.

Onderhoud En Beheer By IMAZZO 8

Bouw & Onderhoud Service & Beheer

Onze afdelingen gevestigd aan de Dongeradyk in Dokkum

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een innovatief bouwbedrijf dat in de afgelopen jaren is getransformeerd van aannemer naar aanbieder. Naast het produceren van innovatieve en circulaire bouwoplossingen, bieden we ook service. We onderhouden en beheren verscheidene gebouwen en staan 24/7 klaar voor onze partners. Op deze manier verzorgen wij steeds vaker het complete plaatje. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan verder.

Werken bij BGDD?

Harry van der Zee, Teamleider werkvoorbereiding Bouw & Onderhoud, neemt je mee in zijn werk bij Bouwgroep Dijkstra Draisma.

1024x574

"Het mooiste vind ik als een project soepel verloopt. Moeilijke dingen verhelderen, makkelijker maken, en samen iets moois neerzetten. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier ik het werk vind. Dan kunnen we écht onze kwaliteiten laten zien."

Harry van der Zee, Teamleider werkvoorbereiding Bouw & Onderhoud

Snel schakelend team voor langdurig beheer

Onderwijs, zorg, horeca, woningbouw en overheid: sectoren die steeds vaker langdurige beheer- en onderhoudscontracten afsluiten met Bouwgroep Dijkstra Draisma. Om deze contractpartijen snel en goed te kunnen helpen, bestaat onze vestiging. Met een team van ruim zestig medewerkers staan wij voor jullie klaar, op kantoor en op locatie. En dankzij onze samenwerking met INST. beschikken we ook over kennis en expertise van installatietechniek. Samen bieden we complete diensten aan.

Klantbeheer

Team Klantbeheer van Bouwgroep Dijkstra Draisma maakt deel uit van onze afdeling Service & Beheer in Dokkum. Hier staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Klantbeheer is onze flexibele schil als het gaat om vragen en verzoeken te beantwoorden van bewoners of organisaties, serviceklussen én om storingen op te lossen.

SAMENWERKING MET HABION

Habion biedt huisvesting voor ouderen. Verspreid over heel Nederland gaat het om circa 12.000 wooneenheden op ruim 120 locaties in 80 gemeentes. In 2018 koos Habion er voor om het technisch beheer extern onder te brengen. Assetmanager Barteline Smit: "Als regiecorporatie vinden we dat we deze taak het beste bij gespecialiseerde partijen kunnen onderbrengen. Hierdoor neemt onze efficiëntie toe en worden onze bewoners sneller en beter geholpen."

 

Sinds 1 januari 2020 heeft Habion het volledig technisch beheer onder gebracht bij vier co-partners, verdeeld per regio. Voor Noord-Nederland neemt Bouwgroep Dijkstra Draisma het beheer op zich. 

1024x574

Wij werken samen met:

Meer weten over onze afdeling Onderhoud en Beheer? Neem contact op met Henk-Jan
160x160
Henk-Jan van der Valk