Vernieuwbouw

Vernieuwbouw Stenden University Leeuwarden

juni 2016
juli 2017
4297 m²
In opdracht van:
Stenden Hogeschool Leeuwarden
In samenwerking met:
BRTarchitecten

Aan de Rengerslaan in Leeuwarden is de Stenden University uitgebreid (zijde Dokkumer Ee). Het aantal onderwijsruimten, algemene ruimten en kantoren zijn uitgebreid en er is een nieuwe collegezaal gekomen. Daarnaast is, door de uitbreiding, de logistiek binnen het gebouw sterk verbeterd.

FEESTELIJKE EERSTE PAAL STENDEN UNIVERSITY IN LEEUWARDEN

Op 24 augustus is de eerste heipaal geslagen voor de uitbreiding van het Stenden University in Leeuwarden. Aan de kant van de dokkumertrekwegzijde wordt deze uitbreiding gerealiseerd. Lees hier het gehele artikel.

BOUWEN MET ZO MIN MOGELIJK OVERLAST VOOR STUDENTEN

'In verhouding is het alsof je een dakkapel op je woning zet', zegt Siebrith Hoekstein. Maar ja, als die woning de nieuwe NHL Stenden Hogeschool is, met een oppervlakte van circa 25.000 m² BVO, dan is de dakkapel al snel een uitbreiding van 3300 m². Lees hier het gehele artikel.

FEESTELIJKE OPENING VERNIEUWBOUW STENDEN UNIVERSITY LEEUWARDEN

Op 13 december vond de feestelijke opening plaats van de uitbreiding van Stenden University. Lees hier het hele artikel.