Transformatie

RoemerHuys appartementen, Leeuwarden

mei 2019
maart 2020
In opdracht van:
RoemerHuys B.V.
In samenwerking met:
Adema Architecten

Binnen een paar minuten in het centrum van Leeuwarden, maar toch de rust aan de Tesselschadestraat ervaren. Deze combinatie maakt het nieuwe RoemerHuys een prachtige plek om te wonen. In opdracht van RoemerHuys B.V. verbouwen we drie oude kantoorpanden, waar we nieuwe woonappartementen realiseren. Het RoemerHuys wordt een modern appartementencomplex aan de rand van het centrum in Leeuwarden.

EIGENSCHAPPEN

Er worden vier verschillende type appartementen aangeboden, deze hebben verschillende indelingen. Wel wordt elke woning standaard uitgevoerd met een ruim balkon. De oppervlakte van de appartementen variëren van circa 94 m² tot 116 m². De toekomstige bewoners beschikken over een eigen parkeerplaats bij de woning, wat in het centrum van de stad uniek is. Het RoemerHuys beschikt namelijk over 113 parkeerplaatsen, die verdeel zijn naast en onder het gebouw in de kelder.

DRIE MODERNE WOONTORENS

Het RoemerHuys bestaat uit drie verschillende woontorens. Doordat de woontorens volledig worden vernieuwd met hoogwaardige materialen, geeft dit garantie voor jarenlang woonplezier. We gebruiken duurzame materialen die weinig onderhoud vergen, dit biedt ruimte aan de verschillende woonwensen van de toekomstige bewoners.