Ketenpartners

Samenwerken geeft energie. Bouwgroep Dijkstra Draisma werkt nauw en betrokken samen met vier ketenpartners, met als doel op een efficiënte wijze de gebouwde omgeving zo snel, duurzaam, betaalbaar en comfortabel mogelijk te maken voor de eindgebruiker.

IMG 1361 2

Elkien

Elkien en Bouwgroep Dijkstra Draisma werken continu samen aan het realiseren van betaalbare, duurzame en comfortabele woningen. Met Elkien doen wij dat voornamelijk in en rondom Leeuwarden. De afgelopen jaren realiseerden we zowel nieuwbouwwoningen als grootschalige woningverbeteringen voor de corporatie. In 2021 vierden we de 1000e gezamenlijke woningverbetering.

Lefier

Voor woningcorporatie Lefier bouwen en renoveren we veelal in en rondom Groningen. Van bijzondere Design & Build projecten tot renovatie en onderhoud van de Noorderbinnensingel. Begin 2022 vierden we het hoogste punt van het gezamenlijke project aan de Antillenstraat in Groningen, waar 136 appartementen beschikbaar komen voor huurders van Lefier.

Woonfriesland

Met WoonFriesland als ketenpartner hebben we mooie mijlpalen bereikt. Het eerste gestapelde DSS project, Dreamhus, woningen op de waddeneilanden en ons leasewoning-concept Buurblok. Kortom, een innovatieve doch nuchtere Friese samenwerking.

Wold & Waard

Met Wold & Waard als ketenpartner werken wij samen in West-Groningen aan het verduurzamen, verbeteren en bouwen van woningen. Samen hebben we al zo'n 180 woningen in de provincie verduurzaamd.