SAMEN DE TOP BEREIKEN

SPONSORING

 

Als Bouwgroep willen wij de top bereiken. Alle sport heeft dit in zich en daarom is de Bouwgroep actief binnen diverse sportverenigingen, zowel op professioneel niveau als ook op amateurniveau. Naast sponsoring van diverse (sport)verenigingen zijn wij ook nauw betrokken bij lokale initiatieven.

Sponsoring

Alpineskiër Carsten Nienhuis

Hoofdsponsor

In het seizoen van 2019-2020 is Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofdsponsor van alpineskiër Carsten Nienhuis geworden. Dit is in het seizoen 2020-2021 verlengd voor drie jaar.  

SC Cambuur

Hoofdsponsor

In SC Cambuur herkennen we een "partner" die net als wij goed wil presteren. Zowel op het veld als in de organisatie heerst een mentaliteit van doorzetten. Dat past goed bij de mentaliteit van ons organisatie. Wij leggen ons niet zomaar neer bij een tegenslag maar zoeken met alle partners bij elk project actief naar het hoogst haalbare.

 

Net als Cambuur hebben wij onze blik gericht op de toekomst. In combinatie met onze bijzondere bedrijfsvisie is het doel om samen met onze groep betrokken medewerkers op ieder project te promoveren. Bouwgroep Dijkstra Draisma verbindt haar naam dan ook graag aan SC Cambuur. We zijn per seizoen 2020/2021 voor het elfde jaar op rij hoofdsponsor van SC Cambuur.

Schaatsen, kaatsen, skûtsjesilen en fierljeppen

Hoofdsponsor karakteristieke Friese sporten

Samen met FB Oranjewoud en de Friese Rabobanken ondersteunen we het schaatsen, kaatsen, skûtsjesilen en fierljeppen. We doen dit door een sponsorovereenkomst aan te gaan voor 5 jaar met de vier individuele bonden: de Sponsorstichting Gewest Fryslân KNSB, de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB), de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen (SKS) en de Frysk Ljeppers Boun (FLB).

Fryske sporten - sponsoring Bouwgroep Dijkstra Draisma
Fryske sporten - sponsoring Bouwgroep Dijkstra Draisma
Nyck de Vries maakt zich klaar voor een volgende race in zijn elektrische race-auto (Foto: Daimler / Sebastian Kawka
Nyck de Vries maakt zich klaar voor een volgende race in zijn elektrische race-auto (Foto: Daimler / Sebastian Kawka

Formule E coureur Nyck de Vries

Partner

Bouwgroep Dijkstra Draisma is sinds 2019 partner van autocoureur Nyck de Vries, die dit seizoen uitkomt in de Formule-E raceklasse. In deze spectaculaire competentie strijden uitsluitend coureurs in elektrische auto’s. Bovendien laat de FIA Formule-E organisatie zien wat de landen waarin de race plaatsvinden doen aan het verminderen van uitstoot en het versterken van de natuur. De samenwerking met onze provinciegenoot Nyck past perfect bij onze visie en duurzame ambities  om de gebouwde omgeving snel te verduurzamen. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking en trots op de mooie plek van ons logo op de helm van Nyck. 

W Series coureur: Beitske Visser

Partner

Sinds januari 2020 is Bouwgroep Dijkstra Draisma sponsor van de W Series coureur Beitske Visser.

 

Formule 1 te zwaar voor vrouwen? Hier stemt Beitske niet mee in. Wij steunen Beitske graag om haar doel naar de Formule 1 te behalen

Beitske Visser
Beitske Visser
Broekster boys 1e elftal
Broekster boys 1e elftal

LOKALE INITIATIEVEN

Jaarlijks ondersteunen we ook vele lokale initiatieven. Zo sponsoren we onder andere: Zwem- en polo club Bolsward, Voetbalvereniging Broekster Boys, Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, de Admiraliteitsdagen, Tennisclub Dokkum en de Kaatsvereniging Bolsward