SAMEN DE TOP BEREIKEN

SPONSORING

 

Als Bouwgroep willen wij de top bereiken. Alle sport heeft dit in zich en daarom is de Bouwgroep actief binnen diverse sportverenigingen, zowel op professioneel niveau als ook op amateurniveau. Naast sponsoring van diverse (sport)verenigingen zijn wij ook nauw betrokken bij lokale initiatieven.

Sponsoring
SC Cambuur

SC Cambuur

Hoofdsponsorschap

In SC Cambuur herkennen we een "partner" die net als wij goed wil presteren. Zowel op het veld als in de organisatie heerst een mentaliteit van doorzetten. Dat past goed bij de mentaliteit van ons organisatie. Wij leggen ons niet zomaar neer bij een tegenslag maar zoeken met alle partners bij elk project actief naar het hoogst haalbare.

 

Net als Cambuur hebben wij onze blik gericht op de toekomst. In combinatie met onze bijzondere bedrijfsvisie is het doel om samen met onze groep betrokken medewerkers op ieder project te promoveren. Bouwgroep Dijkstra Draisma verbindt haar naam dan ook graag aan SC Cambuur. We zijn per seizoen 2020/2021 voor het elfde jaar op rij hoofdsponsor van SC Cambuur.

Formule E coureur Nyck de Vries

Bouwgroep Dijkstra Draisma is sinds 2019 partner van autocoureur Nyck de Vries, die dit seizoen uitkomt in de Formule E raceklasse. In deze spectaculaire competentie strijden uitsluitend coureurs in elektrische auto’s. Bovendien laat de FIA Formule E organisatie zien wat de landen waarin de race plaatsvinden doen aan het verminderen van uitstoot en het versterken van de natuur. De samenwerking met onze provinciegenoot Nyck past perfect bij onze visie en duurzame ambities  om de gebouwde omgeving snel te verduurzamen. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking en trots op de mooie plek van ons logo op de helm van Nyck. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de prestaties van Nyck.

Nyck de Vries maakt zich klaar voor een volgende race in zijn elektrische race-auto (Foto: Daimler / Sebastian Kawka
Nyck de Vries maakt zich klaar voor een volgende race in zijn elektrische race-auto (Foto: Daimler / Sebastian Kawka
Vrijdag 13 december maakten we samen met Rabobank en FB Oranjewoud bekend dat we het kaatsen, schaatsen en fierljeppen in Fryslân een impuls geven.
Vrijdag 13 december maakten we samen met Rabobank en FB Oranjewoud bekend dat we het kaatsen, schaatsen en fierljeppen in Fryslân een impuls geven.

Kaatsen, fierljeppen en schaatsen

Samen met FB Oranjewoud en de Friese Rabobanken gaan we samen het fierljeppen, schaatsen en kaatsen ondersteunen. We doen dit door een sponsorovereenkomst aan te gaan voor 5 jaar met de drie individuele bonden: de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB), de Frysk Ljeppers Boun (FLB) en de Sponsorstichting Gewest Fryslân KNSB.

LOKALE INITIATIEVEN

Jaarlijks ondersteunen we ook vele lokale initiatieven. Zo sponsoren we onder andere: Zwem- en polo club Bolsward, Voetbalvereniging Broekster Boys, Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, de Admiraliteitsdagen, Tennisclub Dokkum en de Kaatsvereniging Bolsward

Broekster Walden MC1
Broekster Walden MC1