Nieuwbouw ambulancepost Kijlstra, Leeuwarden

mei 2024
november 2024
Leeuwarden
500 m²

Nieuwbouw ambulancepost Kijlstra, Leeuwarden

Na de bouw van de ambulancepost in Hardegarijp en op Ameland realiseren we nu ook de nieuwste ambulancepost in Leeuwarden. Het gebouw wordt twee bouwlagen hoog en heeft een grondoppervlak van ruim 500 vierkante meter. Daarin zitten slaap- en verblijfsvertrekken voor het personeel. Kijlstra verwacht gemiddeld vijftien uitrukken en dertig ambulanceritten per dag te maken. Het ontwerp is in handen van Artec bouwkundig ontwerp & adviesbureau uit Burgum. 

Dronefoto

Eind juni maakte een ambulancebroeder van Kijlstra Ambulancezorg bijzondere dronefoto's, waarop te zien is dat er al veel stappen gemaakt zijn met de fundering en vloer. Nu de realisatie van het casco!

Juni 2024  - 1
Juni 2024  - 2

Juni 2024

De fundering van de nieuwe ambulancepost wordt gestort.

EERSTE PAAL

De eerste paal van de nieuwe ambulancepost van Kijlstra Ambulancezorg in Leeuwarden is op 28 mei 2024 geslagen door Kees Trul, ambulanceverpleegkundige bij Kijlstra Ambulancezorg. Dit mooie moment markeert het officiële begin van de bouw!

mei 2024: Ondertekening overeenkomst

Op 13 mei 2024 zetten Biense Dijkstra en Sietze Kijlstra de handtekeningen onder de overeenkomst. Eind mei 2024 start de bouw van de nieuwe ambulancepost.