Onderhoud & Beheer

Onderwijs, zorg, horeca, woningbouw en overheid: sectoren die steeds vaker langdurige beheer- en onderhoudscontracten afsluiten met Bouwgroep Dijkstra Draisma. Om deze contractpartijen snel en goed van dienst te kunnen zijn, bestaat onze afdeling Onderhoud en Beheer.

Beheer en onderhoud
Onderhoud

Onderhoud

Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft onderhoudscontracten met verscheidene woningcorporaties door heel Nederland. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar voor verzoeken vanuit de bewoners.

Service

Service

Voor onze klanten staan wij altijd klaar, van een verzoek om een kleine reparatie tot een storing die snel opgelost moet worden. Ook beschikken we over kennis op het gebied van installatietechniek, samen bieden we complete diensten aan vastgoedbeheerders.

Snel schakelend team voor langdurig beheer

Onderwijs, zorg, horeca, woningbouw en overheid: sectoren die steeds vaker langdurige beheer- en onderhoudscontracten afsluiten met Bouwgroep Dijkstra Draisma. Om deze contractpartijen snel en goed te kunnen helpen, bestaat onze afdeling Service en Beheer. En dankzij INST beschikken we ook over kennis en expertise van installatietechniek. Samen bieden we complete diensten aan voor vastgoedbeheerders.

Meerjarig onderhoud: Afsluitdijk Wadden Center
Meerjarig onderhoud: Afsluitdijk Wadden Center
Meerjarig onderhoud Elfstedenhal Leeuwarden
Meerjarig onderhoud Elfstedenhal Leeuwarden
Meerjarig onderhoud Kolleksjesintrum Fryslân
Meerjarig onderhoud Kolleksjesintrum Fryslân
Meerjarig onderhoud Gemeentehuis Drechterland
Meerjarig onderhoud Gemeentehuis Drechterland

SAMENWERKING MET HABION

Habion biedt huisvesting voor ouderen. Verspreid over heel Nederland gaat het om circa 12.000 wooneenheden op ruim 120 locaties in 80 gemeentes. In 2018 koos Habion er voor om het technisch beheer extern onder te brengen. Assetmanager Barteline Smit: "Als regiecorporatie vinden we dat we deze taak het beste bij gespecialiseerde partijen kunnen onderbrengen. Hierdoor neemt onze efficiëntie toe en worden onze bewoners sneller en beter geholpen."

 

Sinds 1 januari 2020 heeft Habion het volledig technisch beheer onder gebracht bij vier co-partners, verdeeld per regio. Voor Noord-Nederland neemt Bouwgroep Dijkstra Draisma het beheer op zich. 

1024x574

Onderhoud bij BGDD

Bouwgroep Dijkstra Draisma onderhoudt vastgoed in verscheidene sectoren en van verschillende groottes. We voeren dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud, meerjarig onderhoud en onderhoud van 'onze' nul-op-de-meter woningen.

 

Onverwachte storingen, reparatieverzoeken en preventief onderhoud zijn onderdelen van de 24-uurs service die wij aanbieden. 

Wij voeren onderhoud uit voor:

Meer informatie nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel met een specialist over onderhoudscontracten en onze services.