Nieuwbouw

23 koopappartementen, De Werf Dokkum

juni 2018
november 2019
In opdracht van:
Zwanenburg Projecten
In samenwerking met:
Adema Architecten

Aan de Dokkumer Houtkolk bouwen we 21 moderne appartementen en 2 riante penthouses in opdracht van Zwanenburg Projecten, genaamd: De Werf. Waar eerst een lange tijd bedrijven en werkplaatsen stonden, komt nu een groen woonpark met vier eigenzinnig torens. Naast De Werf bouwen wij hier ook De Phenix en De Helder.

HET VEELZIJDIGE DE WERF

Volledig nieuw, lage energielasten en een karakteristiek uiterlijk, De Werf heeft het allemaal! De 21 appartementen en 2 penthouses zijn verdeeld over zeven woonlagen. De appartementen variëren tussen de 84 en 171 m², waarbij de koper zelf invloed heeft op de indeling. De ruimtelijke inrichting beschikt over veel mogelijkheden, waar veel daglicht naar binnen valt.

 

De pv-zonnepanelen op het dak zorgen voor de levering van energie. Daarnaast beschikken de appartementen over ramen en deuren van HR++ glas en de ventilatie wordt geregeld door een energiebesparend ventilatiesysteem. Voor extra wooncomfort komt er een slimme thermostaat én vloerverwarming in de appartementen.

De Werf Dokkum

GROENE LOCATIE

Vanaf het ruime balkon komt er een prachtig uitzicht. De Werf krijgt namelijk een locatie aan de Dokkumer Ee, met een groen park aan de voorzijde. Daarnaast is het centrum van Dokkum op loopafstand gelegen.

Meer informatie over deze 23 appartementen? Kijk op de website

NAAM MET GESCHIEDENIS

Op 5 maart 2019 kregen de toekomstige bewoners van De Werf de gelegenheid om kennis met elkaar te maken. Onder het genot van een hapje en drankje werd de start van de vierde en laatste woontoren aangekondigd. Daarnaast onthulde wethouder Hanemaaijer de naam van het pand. Waar de woontoren eerst bekend stond als DokVier, krijgt deze nu een iets toepasselijkere naam. De bewoners zullen gaan wonen in De Werf, vernoemd naar de oude scheepswerf van Dokkum.

 

Lees hier het volledige nieuwsbericht.

De Werf Dokkum