Project Kolenpark in Groningen bereikt hoogste punt

Gepubliceerd op 18 oktober 2018

Project Kolenpark in Groningen bereikt hoogste punt

Project Kolenpark in Groningen heeft het hoogste punt bereikt. Een groot project waar (zoals te zien is op de foto) veel mensen aan meewerken. Vandaag vierden we het bereiken van het hoogste punt gezamenlijk, met een goed verzorgde lunch.

 

”We doen het niet alleen, we doen het met een hele boel belangrijke partners,” meldt Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg, directeur van TEAM 4 Architecten. In opdracht van m2o5 Real Estatebouwen we 139 woningen, verdeeld over vier appartementencomplexen. TEAM 4 Architecten is de ontwerper van dit project.

Project Kolenpark in Groningen

Project Kolenpark is onderdeel van Europapark: de nieuwe wijk die mogelijkheden biedt voor wonen, werken, sport en ontspanning. Alles is op een steenworp afstand van de binnenstad en perfect bereikbaar.

WARMTESTAD

Kolenpark wordt als tweede grote ontwikkeling aangesloten op het collectieve Warmte Koude Opslag (WKO) systeem van WarmteStad. Hiermee verwarmen gebouwen zich zonder aardgas. Deze duurzame en schone opwekking van energie staat symbolisch in contrast met de geschiedenis van de oude kolencentrale en laat zien welke prachtige technische ontwikkeling we momenteel doormaken.