Ontwikkelen

Bouwgroep Dijkstra Draisma neemt initiatief om Nederland te vernieuwen én verduurzamen. We vernieuwen zodat mensen kunnen wonen, werken, recreëren, leren of zorgen. Dijkstra Draisma initieert, ontwikkelt en realiseert bouwprojecten.

Ontwikkelen

Meer weten over project ontwikkeling?

Ontwikkeling van A tot Z

Net als onze andere collega’s zitten onze ontwikkelaars op het puntje van hun stoel. Ze weten alles van de markt, de doelgroep en zitten boven op het proces, van a tot z. Want het proces dat je samen doorgaat maakt een ontwikkeling succesvol. We ontwikkelen voor en samen met beleggers, corporaties, gemeenten of op eigen initiatief. Vanaf de aanschaf van de grond of wanneer er al een compleet plan klaarligt.

  • Projecten ontwikkelen om vervolgens zelf te bouwen
  • Perfect op elkaar afgestemd ontwikkel- en bouwproces
  • Voor en samen met beleggers, corporaties en gemeentes
De Klamp Leeuwarden
Ambulance post

Ambulancepost Ameland

In opdracht van Kijlstra Ambulancezorg

Aan de Reeweg op Ameland gaan we in opdracht van Kijlstra Ambulancezorg aan de slag met het bouwen van een nieuwe ambulancepost. De huidige ambulancepost staat aan de Ballumerweg. Deze voldoet niet meer aan de eisen en is te klein. Met de nieuwbouw realiseren we een professionele en toekomstbestendige ambulancepost. Een duurzaam gebouw waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke omstandigheden aan de Waddenkust. 

Nieuwbouw Jumbo en Aldi in WTC gebied Leeuwarden

Bij de ontwikkeling van de plannen in het WTC gebied heeft Dijkstra Draisma de samenwerking opgezocht met de gemeente Leeuwarden, de supermarktketens en de omwonenden. Na het verlenen van de vergunning zal Bouwgroep Dijkstra Draisma starten met de bouw van de supermarkten.

Jumbo en Aldi

Dé oplossing voor duurzame wijkvernieuwing

Onze Droogstapelwoning: gasloos, circulair en volledig geautomatiseerd woningbouwproduct. Zeer geschikt voor projectontwikkeling.

Vrouw kiest model
exploded view

BOUWGROEP DIJKSTRA DRAISMA: HET INNOVATIEFSTE BOUWBEDRIJF VAN NEDERLAND

We zijn een innovatief en daadkrachtig bedrijf, dat vanuit de vestigingen in Dokkum en Bolsward verantwoordelijkheid durft te nemen voor ons werk en de wereld om ons heen. We hebben de overtuiging dat wij als bouwbedrijf bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving, waardoor we een bewoonbare wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. 

 

In 2018 mocht Bouwgroep Dijkstra Draisma zich trotse winnaar noemen van de Koning Willem l Prijs. Daarvoor zijn we beoordeeld op ons financieel-economisch beleid en op de criteria ''durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie''. 

Biense Dijkstra
Biense Dijkstra vertegenwoordigd Bouwend Nederland aan de klimaattafel
Biense Dijkstra vertegenwoordigd Bouwend Nederland aan de klimaattafel
Winnaar: Best managed companies
Winnaar: Best managed companies
Ruim 115 jaar ervaring met innoveren en bouwen
Ruim 115 jaar ervaring met innoveren en bouwen
Met meer dan 350 medewerkers realiseren we innovatieve en duurzame gebouwen
Met meer dan 350 medewerkers realiseren we innovatieve en duurzame gebouwen