Bouwkostenspecialist

Vacature

Header Vacature

Ben jij een teamplayer en houd je ervan om uit te zoeken wat iets kost en mee te denken in een bouwteam? Kom dan ons team versterken. Je maakt deel uit van verschillende projectteams en hebt daarin goede contacten met de opdrachtgever, collega’s, onderaannemers en leveranciers. Je maakt begrotingen en denkt mee in creatieve oplossingen om slim, snel en innovatief te bouwen. Zo draag je bij aan een bewoonbare wereld.

 

 

1024x574

Weinig Ervaring? Wij bieden een opleidingstraject aan!

Heb je nog niet zoveel ervaring als bouwkostenspecialist, maar lijkt het je wel een uitdagende baan? Dan bieden we je een intern opleidingstraject aan. Een achtergrond in de bouw, bijvoorbeeld in de uitvoering of werkvoorbereiding is daarbij een pré.

1024x574

Wat maakt ons bedrijf anders?

‘Vernieuwen geeft energie’  Wij houden ervan te innoveren op het gebied van duurzaamheid, geïndustrialiseerde processen en automatisering. Daar betrekken we jou graag bij. Je hebt persoonlijk contact met de opdrachtgevers. Tijdens de realisatie werk je actief samen met de uitvoering en werkvoorbereiding. Je komt regelmatig op de bouwlocatie om opnames en project- en procesanalyses te doen. Je werkt met de nieuwste programmatuur, met IFC-modellen en digitale meetprogramma’s. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid mét de ruimte en vrijheid je verder te ontwikkelen. Want bij ons gaat het om betrokkenheid, verantwoordelijkheid en plezier

Bakje koffie?

Neem contact op voor een gesprek of vragen met Anne Tekstra via: 06-44535111 of a.tekstra@bgdd.nl. Direct een sollicitatie sturen mag eveneens naar Anne.

Bekijk hier het laatste nieuws

Nieuws Gepubliceerd op 26 maart 2024 Feestelijke start nieuwbouw Hart van Opwierde
Nieuws Gepubliceerd op 31 januari 2024 Startsein voor sloop en bouw sporthal De Koel
Solliciteer nu! HRM