Woningverbetering Leendert Sinnemastraat Leeuwarden

oktober 2019
mei 2020
Leeuwarden
In opdracht van:
Elkien
Busje Leendert Sinnema

Voor woningcorporatie Elkien renoveerden wij 64 woningen aan de Leendert Sinnemastraat in Leeuwarden. De woningen die hier staan zijn al enige tijd geleden gebouwd en voldeden niet meer aan de huidige eisen en verwachtingen. De woningen zijn niet alleen opgeknapt maar ook verduurzaamd. De woningen zijn opnieuw geïsoleerd waardoor ze comfortabeler zijn geworden en het levert de huurders een energiebesparing op.

 

De werkzaamheden bestonden verder onder andere uit: Vervangen puien, keuken/toilet en douche vervangen, rookmelders en groepenkasten worden vervangen. Ook is het mechanische ventilatie systeem en de HR cv ketel vervangen. De bewoners mochten bij de vervanging van sommige onderdelen zelf een keuze maken uit een aantal vormen of kleuren om het zo naar de persoonlijke smaak in te richten.

 

Zo mochten de bewoners bij de douche en toilet vernieuwing zelf een keuze maken uit een aantal kleuren tegelpakketten. Voor de keuken vernieuwing mag de bewoner deze zelf samenstellen door een aanrechtblad en een kleur voor het keukenkastje te kiezen.