Nieuwbouw bedrijfspand ITBB, Zwolle

maart 2020
oktober 2020
2262 m²
In opdracht van:
ITBB Zwolle
In samenwerking met:
De Zwarte Hond

Om hun klanten nog efficiënter te kunnen bedienen start ITBB een nieuwe vestiging in Zwolle. Hiermee wil ITBB met name de de business units Installatietechniek Woningbouw W en Installatietechniek Woningbouw E verder uitbreiden.

 

Het afgelopen jaar zijn achter de schermen de voorbereidingen voor de nieuwbouw stug doorgegaan en nu is het moment dat we fysiek gestart zijn. Het zal een prachtig pand worden welk ontworpen is door Architectenbureau De Zwarte Hond. De bouwplaats is ingericht, de bouwput is ontgraven en de heipalen zijn geslagen. 

 

In de contreien van Zwolle zal het duidelijk gemaakt worden dat ITBB “vol gas geeft” en met deze derde vestiging klaar is voor de toekomst.

Staalconstructie  - 1
Staalconstructie  - 2
Staalconstructie  - 3

Staalconstructie

De nieuwbouw van ITBB Zwolle krijgt al snel vorm. Maandag 25 mei 2020 zijn we gestart met het plaatsen van de staalconstructie van het nieuwe bedrijfspand. De vloeren voor de eerste verdieping van het kantoorgedeelte lagen ook klaar en zijn nog diezelfde week gelegd. De contouren worden daardoor steeds beter zichtbaar.