Nieuwbouw

Brede School, Velsen-Noord

mei 2014
mei 2015
3400 m²
In opdracht van:
Gemeente Velsen, IJmuiden
In samenwerking met:
GAJ Architecten, Arnhem

De Brede School in Velsen-Noord is een bouwproject voor basisschool de Triangel en de welzijnsactiviteiten van Stichting Welzijn aan de Heirweg in Velsen-Noord. Er is tevens een gymzaal gerealiseerd en de voorzieningen zijn uitgebreid met o.a. een consultatiebureau en een verloskundige praktijk.


Er zijn twee peuterspeellokalen, een verpleegkundigen- en artsenruimte, 16 klaslokalen, een speellokaal, twee zalen voor welzijnsactiviteiten met een tribunetrap, een ontmoetingsruimte, een hobbyruimte en een instructiekeuken. Er is een speelterrein voor de peuters en een groot speelplein voor de basisschool. Boven de entree van het gebouw (op de eerste verdieping) is een gymzaal die zowel voor de school is als voor andere sportactiviteiten in de buurt. Het gebouw heeft een omvang van circa 3.400 m2.

SOCIAL RETURN

De nieuwbouw van de brede school in Velsen-Noord is een social return project. Op deze bouwplaats hebben we personen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geboden om werkervaring op te doen. Het SROI traject is succesvol afgerond, lees hierover meer in het nieuwsbericht van juli 2015.

 

Lees voor meer informatie over het bouwtraject Nieuwsbrief 1 van september 2014 of Nieuwsbrief 2 van januari 2015.