Nieuwbouw

18 koopappartementen De Helder, Dokkum

mei 2018
april 2019
In opdracht van:
Dijkstra Ontwikkeling
In samenwerking met:
Adema Architecten

De Houtkolk is één van de oudste bedrijfsterreinen van Dokkum. In opdracht van Dijkstra Ontwikkeling bouwen we, naast de woontorens De Phenix en De Werf, ook De Helder met 18 koopappartementen op deze locatie. Op het terrein worden vier woontorens van vijf tot zeven verdiepingen hoog gebouwd. Dit heeft als gevolg dat er op het bedrijventerrein aan de Houtkolk in Dokkum 77 koop- en huurappartementen vrijkomen.

WONEN OP EEN FRAAIE LOCATIE

Direct gelegen aan het Dokkumer Ee en nabij het historische centrum, hebben de nieuwe appartementen een fraaie locatie. De Houtkolk ligt namelijk aan de rand van de Dokkumer Ee met een prachtig uitzicht op het stadscentrum, welke op loopafstand is gelegen.

Meer informatie over de 18 koopappartementen op de website.

WERKZAAMHEDEN

Alle 18 appartementen die we bouwen, hebben een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon. Het comfortabele appartementencomplex is van alle gemakken voorzien. Zo heeft ieder appartement een balkon in de zon zijde of met uitzicht over de Dokkumer Ee, zijn er bergingen op de begane grond en is er een ruime parkeerplaats.

HOOGSTE PUNT

Op 30 november bereikten woontorens De Helder en De Phenix het hoogste punt! Dit werd gevierd met de toekomstige bewoners van deze torens.


Lees hier het gehele nieuwsbericht.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

De eerste woontoren De Helder is klaar voor de toekomst. Op 12 april werden de laatste appartementen opgeleverd. De nieuwe bewoners van dit historisch stukje grond kunnen nu nieuwe geschiedenis gaan schrijven!