Nieuwbouw

10 woningen Jabikswoude, Leeuwarden

november 2015
mei 2016
In opdracht van:
Dijkstra Ontwikkeling, Bolsward
In samenwerking met:
TWA Architecten, Burdaard

Waar vind je nog een kavel groter dan 300 m2 in de buurt van de stad, met alle voorzieningen aanwezig voor een prettige woonomgeving? Jabikswoude is wonen aan knikkende straatjes en dorpse overtuinen. Net als in Techum, vindt u ook hier die prachtige afwisseling van diverse woningtypes en dorpse straatjes met een geheel eigen sfeer en karakter. De kavels van deze woningen zijn maar liefst ca. 50 meter diep, hierdoor is vrijwel overal in de tuin wel een plekje in de zon te vinden.

POMMERANTENWONING

De hoge gootlijn, waarbij de kap vanaf het tweede verdiepingsniveau begint, geeft de Pommerantenwoning veel ruimte. De wanden zijn hierdoor zowel op de begane grond, als ook op de verdieping recht. Dit geeft u veel mogelijkheden bij de indeling van de woning. Daarbij hebben de woningen een vaste trap naar de zolder, zodat er naast de drie standaard slaapkamers, voldoende ruimte overblijft voor een hobbyruimte of speelkamer. 

DE INDELING

U betreedt de woningen aan de voorzijde, waarbij zich in de hal de trapopgang en het toilet bevindt. De woonkamer bevindt zich aan tuinzijde en de open keuken aan de straatkant. Een inpandige bijkeuken hoort eveneens tot de mogelijkheden. De verdieping is ingedeeld met drie royale slaapkamers en een complete badkamer. Standaard wordt de badkamer voorzien van tegelwerk, toilet, wastafel en douchehoek. De zolderverdieping biedt de mogelijkheid voor een extra (slaap)kamer. Eveneens bevinden zich hier de wasmachine opstelling en de installaties.