Welke start-up vindt een oplossing voor kozijnen van de toekomst?

Gepubliceerd op 07 februari 2019

Welke start-up vindt een oplossing voor kozijnen van de toekomst?

Willen we Nederland duurzamer maken, dan moeten we de bouw anders organiseren; beter, duurzamer en gepaard met minder kosten. Daarom beschikken we over een fabriek waar met behulp van robots complete gevels worden geproduceerd, inclusief kozijnen met glas. Maar zoals bij elk onderdeel, geloven we dat ook dit onderdeel efficiënter kan worden ingericht. Daarom dagen we vernieuwers uit om met oplossingen te komen, via de BeStart Challenge.

 

Oplossingen voor het efficiënter produceren van ‘gaten in de gevel’ kunnen vanuit diverse invalshoeken worden bekeken: op het gebied van (alternatieve) materialen, een compleet ander systeem, zoals in de auto-industrie, of radicale verbeteringen in het montageproces; in een geïndustrialiseerde omgeving zoals de fabriek in Dokkum is veel mogelijk.

DEELNAME BESTART CHALLENGE KOSTELOOS

BeStart helpt duurzame startups hun onderneming op te bouwen. Dit doen ze met een inhoudelijk programma, een uitgebreid netwerk en ervaren coaches. Start-ups bouwen dan als het ware hun onderneming op samen met en rondom hun eerste klant. Dankzij financiering van partners is deelname aan de Challenge kosteloos. Start-ups kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 18 maart.

Klik hier voor meer informatie over de BeStart Challenge.