Symbolische eerste steen onthuld voor aardgasloze woningen Hippolytushoef

Gepubliceerd op 14 september 2018

Symbolische eerste steen onthuld voor aardgasloze woningen Hippolytushoef

In opdracht van Woningbouwvereniging Beter Wonen bouwen we 34 aardgasloze woningen in de Bijlstraat en Bijldwarsstraat te Hippolytushoef. De bouw van de eerste 14 woningen is in volle gang. Vrijdag 14 september werd de symbolische eerste steen onthuld door Johan Bosma.

ONTHULLING

Johan Bosma heeft 36 jaar bij Woningbouwvereniging Beter Wonen gewerkt en is dit voorjaar met pensioen gegaan. Hij heeft veel voor de woningbouwvereniging betekend en kreeg daarom de bijzondere taak om de eerste steen te onthullen bij de allereerste aardgasloze woning van Beter Wonen; een feestelijke mijlpaal waar samen met de bewoners bij stil werd gestaan. Na het onthullen van de eerste steen was er de gelegenheid om de woning alvast van binnen te bekijken.

Woningen Hippolytushoef
Woningen Hippolytushoef

TOEKOMSTPLAN

Samen met Woningbouwvereniging Beter Wonen en de bewoners is er een toekomstplan voor de Bijlstraat en Bijldwarsstraat ontwikkeld. Het plan bestaat uit de bouw van zowel gezinswoningen als levensloopbestendige woningen. Naar verwachting worden de eerste 14 woningen in december opgeleverd. Daarna volgt fase twee met de bouw van 20 woningen.

Woningen Hippolytushoef