Stil staan bij veiligheid op Bewust Veilig dag

Gepubliceerd op 16 maart 2018

Stil staan bij veiligheid op Bewust Veilig dag

Een ongeluk zit een klein hoekje, en ongelukken willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Maar hoe veilig is een bouwplaats nou eigenlijk? En hoe kunnen we op een veilige manier onze werkzaamheden uitvoeren? Vandaag op Bewust Veilig dag staan we, samen met heel veel andere bedrijven in Nederland, stil bij de veiligheid op de werkvloer.

 

“Op onze bouwplaatsen doen wij heel veel om een zo veilig mogelijke werkplek te creëren voor onze medewerkers. Vandaag op Bewust Veilig dag besteden we hier extra aandacht aan", aldus Ingeborg Goutbeek, hoofd KAM.

Bewust Veilig dag

VEILIGHEIDSSPEL

Veel bedrijven uit heel Nederland organiseren vandaag diverse activiteiten, en zo wij ook. We ontwikkelden voor Bewust Veilig dag een Veiligheidsspel. In alle bouwketen, en ook bij onze kantoren in Dokkum en Bolsward werd er fanatiek meegedaan. Door het spel wisselden werknemers 'spelenderwijs' kennis over veiligheid uit.

OVER BEWUST EN VEILIG

De Bewust Veilig dag wordt georganiseerd door Bouwend Nederland en UNETO-VNI, samen met de Aannemersfederatie Nederland (AFNL) en andere stakeholders. De campagne Bewust Veilig heeft als doel het belang van een gezonde en veilige werkplek onder de aandacht te brengen bij werknemers en werkgevers. 

Meer informatie over Bewust Veilig? Klik hier.