Ondertekening 12 gasloze woningen Lemstervaart Lemmer!

Gepubliceerd op 06 februari 2018

Ondertekening 12 gasloze woningen Lemstervaart Lemmer!

Vandaag een mooie opdrachtverstrekking in Lemmer! Met ons innovatieve bouwsysteem realiseren wij hier in opdracht van Lyaemer Wonen 12 gasloze woningen die energie opwekken! Directeur bestuurder Aart Rekers van Lyaemer wonen en onze directeur Biense Dijkstra ondertekenden vandaag het contract.

INNOVATIEF BOUWSYSTEEM

Dankzij ons “droogstapelbouwsysteem” realiseren wij de 12 gasloze woningen in zeer korte tijd. Bij het droogstapelbouwsysteem maken wij gebruik van een geïndustrialiseerd proces. Bij dit proces worden woningonderdelen van te voren gefabriceerd, en vervolgens op de bouw in elkaar gezet. Hierna kan de kwaliteit getoetst worden. Dit doen wij met ons eigen kwaliteitsteam. Door de toepassing van dit systeem, en het toetsen hiervan, ontstaat er een kwalitatief hoogwaardig woonproduct.

ENERGIEOPWEKKEND

De gasloze woningen in Lemmer zijn straks zelfvoorzienend. De energieopbrengst is minstens even hoog als het energieverbruik. Dit scheelt voor de toekomstige bewoners van de gasloze woningen flink in de energiekosten.

START

In maart starten we met de eerste begane grondvloeren, en eind april leveren we al de eerste woningen op aan de bewoners! Een prachtig project, waar wij met veel plezier aan gaan werken.