Nieuwe naam LOOP Leeuwarden: “Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden”

Gepubliceerd op 04 mei 2019

Nieuwe naam LOOP Leeuwarden: “Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden”

LOOP Leeuwarden presenteert Bouwgroep Dijkstra Draisma als trotse naamgevend hoofdsponsor. Het nieuwe officiële logo van LOOP Leeuwarden is bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst in Grand Café Z onthuld.

 

De Stichting Gezonde Stad Leeuwarden organiseert op 19 mei 2019 de 13e editie van de Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden vanuit de overtuiging om sportparticipatie te stimuleren onder de slogans ‘Kom in beweging!’ en ‘Doe mee!’.

EEN GEZAMENLIJKE MAATSCHAPPELIJKE AMBITIE

Bouwgroep Dijkstra Draisma is toonaangevend op het gebied van duurzaam bouwen en wil samen met hun partners gezonde leefomgevingen creëren. Duurzaam bouwen is naast een technische vooral een maatschappelijke uitdaging waarin verschillende partijen een rol spelen. “Bouwgroep Dijkstra Draisma is hoofdsponsor geworden omdat LOOP Leeuwarden een maatschappelijke ambitie heeft die wij onderschrijven: een gezonde stad. Wij willen dit ook bereiken door woningen te verduurzamen en vinden dat iedereen hieraan mee moet kunnen doen, net zoals iedereen mee zou moeten kunnen doen met de Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden”, aldus Jan Hoogland van de bouwgroep.

Samen brengen LOOP Leeuwarden en Bouwgroep Dijkstra Draisma de stad Leeuwarden en omgeving in beweging. “Op weg naar een gezonde en duurzame stad!”.

Na-inschrijving voor de Dijkstra Draisma LOOP Leeuwarden 2019 is mogelijk op zaterdag 18 mei van 10.00 tot 14.00 uur bij de horecapartner Grand Café Z aan het Zaailand.