Kinder Veiligheidsmiddag Molukkenstraat Groningen

Gepubliceerd op 12 april 2018

Kinder Veiligheidsmiddag Molukkenstraat Groningen

De bouw van 68 woningen aan de Molukkenstraat is van start en om de omwonende kinderen ‘spelenderwijs’ kennis te laten maken met de veiligheidsregels organiseerden wij een veiligheidsmiddag met quiz!

 

Veiligheid op de bouw is niet alleen voor het bouwpersoneel heel belangrijk, maar ook voor de mensen er om heen. Want wat doe je als je een rijdend bouwvoertuig tegen komt? En mag je nadat het bouwpersoneel weg is de bouwplaats op? We vroegen het de kinderen, na ontvangst met limonade en koekjes, tijdens de veiligheidsquiz. Er werd fanatiek meegedaan en de kinderen waren erg enthousiast. Drie van hen hadden zelfs alles goed! Zij werden beloond met een gevuld rugzakje.

HET PROJECT

De nieuwe woningen aan de Molukkenstraat realiseren we in samenwerking met Lefier, Rizoem en Interra Adviseurs en Ingenieurs. en Interra Adviseurs en Ingenieurs. Het project maakt deel uit van de wijkvernieuwing in de Nieuw-Indische Buurt. Alle driekamerappartementen hebben een oppervlakte van 70 m² en krijgen een eigen fietsenberging. De woningen worden zeer energiezuinig, gasloos en aardbevingbestendig.