IKC Middelsee Leeuwarden bereikt hoogste punt

Gepubliceerd op 09 maart 2023

IKC Middelsee Leeuwarden bereikt hoogste punt

Donderdag 9 maart bereikte Dijkstra Draisma het hoogste punt. Dit werd samen met de vakmensen op de bouw gevierd met koffie & taart. Ook overhandigden directeur Sjoerdje Poeze van IKC Middelsee en Geeske Faber van Sinne Kinderopvang aan één van de eerste leerlingen van de school Isabelle een mooi boek en werd het logo van het IKC onthuld.

Locatie en duurzaamheid

IKC Middelsee dankt haar naam aan de locatie. Het innovatief en duurzaam Integraal Kindcentrum verrijst op de voormalige zeebodem van de Middelsee. Duurzaamheid staat hoog in de het vaandel bij de realisatie. Zo krijgt het gebouw bijvoorbeeld een sedumbedekking op de luifel, een groene muur bij de hoofdingang en door de aanleg van drie ondergrondse buffertanks wordt een 70% waterbesparing gerealiseerd. Innovatief en voorbereid op de toekomst.

Eerste leerling

Naast het hoogste punt viert IKC Middelsee ook de aanmelding van de eerste leerling. Isabel van Dijk kreeg samen met haar ouders het aanmeldformulier overhandigd. IKC Middelsee opent haar deuren op 4 september 2023 en biedt ruimte aan 350 basisschoolleerlingen. Sinne Kinderopvang verzorgt de speelleergroepen en de dagopvang. IKC Middelsee biedt volledige dagarrangementen voor kinderen op alle schooldagen en schoolvakanties.