Gaskraan dicht bij opgeleverde nieuwbouw woningen uit Sexbierum

Gepubliceerd op 01 maart 2019

Gaskraan dicht bij opgeleverde nieuwbouw woningen uit Sexbierum

De eerste woningen voor Wonen Noordwest Friesland zijn klaar! Vier gasloze nieuwbouw woningen hebben nu een mooi plekje aan de Kade in Sexbierum. Op donderdag 28 februari werd het project feestelijk afgesloten.

GASKRAAN DICHT

De eer was aan Nel Haarsma, wethouder van gemeente Waadhoeke, om samen met bewoonster D. Bijlsma de officiële openingshandeling te verrichten. Symbolisch draaiden ze samen de gaskraan dicht.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Na de sloop in februari 2018 van 6 verouderde woningen aan de Kade is gestart met de bouw van deze 4 levensloopbestendige woningen. Alle huurwoningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping is een tweede slaapkamer aanwezig. Er is geen gasaansluiting aanwezig in de woningen. Een warmtepomp is geïnstalleerd om de woningen te verwarmen en op het dak liggen zonnepanelen. Hiermee zijn de woningen klaar voor de toekomst!

Nieuwbouw woningen Sexbierum

Deze huizen zijn gebouwd in opdracht van Wonen Noordwest Friesland en in samenwerking met Zijlstra architecten en ontwikkeld en gerealiseerd.