Feestelijke opening vernieuwbouw Stenden University Leeuwarden

Gepubliceerd op 13 december 2017

Feestelijke opening vernieuwbouw Stenden University Leeuwarden

13 december, vond de feestelijke opening van de uitbreiding van Stenden University plaats. Aan de Rengerslaan te Leeuwarden is de Stenden University uitgebreid (zijde Dokkumer Ee). Het aantal kantoren, onderwijs ruimten en algemene ruimten is toegenomen. Ook is er een nieuwe collegezaal gekomen.

ONTHULLING PLAQUETTE

Onder aanwezigheid van o.a. vicevoorzitter Klaas-Wybo van der Hoek van Stenden, architect Erik van Wel van BRTArchitecten en directeur Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma werd er een plaquette met inspirerende teksten van studenten onthuld. Hierbij werd de vernieuwbouw officieel geopend.

TRANSFORMATIE IN GANG

Geen lange gangen meer met lokalen, maar een ‘levendig gebouw’ met verschillende soorten ‘landschappen’ die aansluiten bij wat studenten op dat moment willen doen: rustig studeren, in groepjes aan een opdracht werken, overleggen met een docent of een college volgen.

Stenden Hogeschool

GOEDE REACTIES

Sinds begin dit schooljaar is het gebouw inclusief het vernieuwde gedeelte al in gebruik. De bezetting van de nieuwe werkplekken en ruimten is goed en de reacties van de studenten en docenten zijn positief.

MEER OVER DIT PROJECT

Meer weten hierover? Bekijk ons portfolio of de DDTV aflevering. De aflevering is opgenomen vanuit het vernieuwde Stenden!