En dat is dertien: Bouwgroep Dijkstra Draisma langer hoofdsponsor van SC Cambuur

Gepubliceerd op 18 maart 2022

En dat is dertien: Bouwgroep Dijkstra Draisma langer hoofdsponsor van SC Cambuur

Trouw, trouwer, trouwst. Anders kun je de band tussen SC Cambuur en Bouwgroep Dijkstra Draisma niet omschrijven. De samenwerking tussen de volksclub en de duurzame bouwgroep is met één seizoen verlengd (met een optie voor nog een seizoen) en daarmee staat BGDD volgend seizoen voor alweer de dertiende keer op rij op de voorkant van het Cambuur-shirt.

“Het is niet voor het eerst dat ik het zeg, maar een hoofdsponsor die al zo lang, zo nauw verbonden is met de club is absoluut uniek”, zo luidt de reactie van algemeen directeur Ard de Graaf. “Het zegt dan ook veel over Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een betrouwbaar familiebedrijf, waar het begrip duurzaamheid ook echt in de praktijk wordt gebracht. Daar mag de sterke band tussen SC Cambuur en BGDD een lichtend voorbeeld van zijn.”

 

Biense Dijkstra, algemeen directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, sluit zich aan bij deze woorden. “We zijn ontzettend trots dat we al zo lang hoofdsponsor zijn van SC Cambuur. Wij hechten veel waarde aan duurzame partnerschappen en deze unieke relatie met Cambuur sluit daar naadloos op aan. De attitude en wilskracht van Cambuur passen ontzettend goed bij ons bedrijf en we zijn verheugd dat we de samenwerking opnieuw kunnen voortzetten.”