Don Diablo neemt clip op in het Afsluitdijk Wadden Center!

Gepubliceerd op 25 januari 2018

Don Diablo neemt clip op in het Afsluitdijk Wadden Center!

Internationaal bekende Nederlandse DJ en producer Don Diablo kwam afgelopen vrijdag naar de Afsluitdijk. Voor de videoclip van zijn nieuwste nummer ‘People Say’ kwam Don Diablo onder andere naar het Afsluitdijk Wadden Center. Naomi de Jong was hier namens Bouwgroep Dijkstra Draisma en het Afsluitdijk Wadden Center aanwezig voor wat exclusieve beelden.

NEDERLANDSE LOCATIES IN VIDEOCLIPS

Don Diablo reist de hele wereld over, maar kiest er toch voor om Nederlandse locaties in zijn videoclips. “Nederland heeft zoveel bijzondere, unieke locaties, ik vind het mooi die terug te laten komen. Voor deze clip hebben we ook beelden gemaakt bij de satellieten bij Westerbork, en bij de Pyramide van Austerlitz in de bossen vlakbij Utrecht.” En hij koos dus voor het Afsluitdijk Wadden Center. “Het is een fantastisch gebouw, en die hexagons passen perfect bij mij."

HEXAGON

De hexagon, de zeshoek, komt bij het Afsluitdijk Wadden Center veelvoudig terug. De zeshoek verwijst ook wel naar vormen die in de natuur ook terug komen, zoals basalt en schuim. De architect koos hier bij het Afsluitdijk Wadden Center bewust voor. Ook Don Diablo koos bewust hier voor. “De zeshoek staat voor het leven, dat bestaat uit zes belangrijke punten, waaronder de geboorte en de dood.” De kledinglijn van Don Diablo heet ook HEXAGON, en de fans van Don Diablo worden ook wel "Hexagonians" genoemd.

PEOPLE SAY

Don Diablo wil mensen inspireren en motiveren. Hij wil graag mensen een goed gevoel geven. “People Say gaat over opkomen voor waar je in gelooft. Doe wat je wilt doen, wat mensen er ook over zeggen.” Bekijk de videoclip van "People Say" hieronder!