Bouwgroep Dijkstra Draisma voor tiende seizoen op rij hoofdsponsor van SC Cambuur

Gepubliceerd op 20 maart 2019

Bouwgroep Dijkstra Draisma voor tiende seizoen op rij hoofdsponsor van SC Cambuur

Al jarenlang prijkt het logo van Bouwgroep Dijkstra Draisma op de borst van het Cambuur-shirt. De combinatie met SC Cambuur is voor veel mensen dan ook een bekend gezicht. Het is dan ook met trots dat we kunnen melden dat het hoofdsponsorschap met één seizoen wordt verlengd, met optie voor nog een seizoen.

TIENDE SEIZOEN OP RIJ

Met het verlengen van de samenwerking breekt het tiende seizoen op rij aan als hoofdsponsor van SC Cambuur. Hiermee mogen we ons één van de trouwste sponsoren in het betaalde voetbal noemen.

VERTROUWEN EN WAARDERING

“Daaruit spreekt vertrouwen en waardering”, weet algemeen directeur Ard de Graaf. “In de afgelopen jaren hebben we altijd op Bouwgroep Dijkstra Draisma kunnen rekenen en elkaar versterkt op alle mogelijke gebieden. Het mag voor zich spreken dat we daar ontzettend blij mee zijn. We hebben met elkaar gemeen dat we altijd beter willen worden en voorop willen lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Daar gaan we een mooi vervolg aan geven met het nieuwe stadion als grote katalysator. ” 


Ook Biense Dijkstra is blij met de verlenging van het hoofdsponsorschap: “Net als SC Cambuur werken we elke dag aan een goed resultaat, waarbij we niet alleen kijken naar de eerstvolgende wedstrijd, maar ook naar een gezamenlijke toekomst. Hierbij speelt duurzaamheid een grote rol. Zowel op het technische als op het sociale vlak; we zijn naast hoofdsponsor ook betrokken bij Cambuur Verbindt, de stichting die zich inzet voor de maatschappij.”