Bouwgroep Dijkstra Draisma voor de 11e keer Best Managed Company

Gepubliceerd op 12 mei 2022

Bouwgroep Dijkstra Draisma voor de 11e keer Best Managed Company

De dertiende editie van het Best Managed Companies programma levert een mooie lijst van 22 Nederlandse bedrijven op die zijn uitgeroepen tot Best Managed Company 2021/2022. Bouwgroep Dijkstra Draisma is daar één van en daar zijn wij best trots op. 

 

Een bekroning op de prestaties

Opgetogen maakt het Best Managed Companies programma voor de dertiende keer de lijst bekend met de Nederlandse bedrijven die de titel Best Managed Company 2021/2022 een jaar lang mogen dragen. Een titel die gezien kan worden als bekroning op de prestaties van afgelopen jaar. Via een streng en onafhankelijk proces is het strategisch en operationeel management getoetst aan de hand van vier thema's: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. 

 

We behoren voor de elfde achtereenvolgende keer tot de Best Managed Companies van Nederland. Daar zijn we ontzettend trots op! We blijven als bedrijf continu innoveren, waarbij de cirkel van invloed en de verantwoordelijkheid van onze medewerkers groot is. We zien de titel Best Managed Company als een bevestiging dat we nog steeds de juiste koers te pakken hebben.

Biense Dijkstra, algemeen directeur Bouwgroep Dijkstra Draisma

BMC Gala

Op 21 juni 2022 vindt het BMC Gala plaats in het AFAS Theater in Leusden. Tijdens dit event mogen de BMC winnaars van 2021/2022 hun BMC Award in ontvangst komen nemen. Daarnaast worden tijdens de avond ook vier Excellence Awards uitgereikt. Het beloofd een spectaculaire avond te worden.