Bouwgroep Dijkstra Draisma voor de 10e keer Best Managed Company

Gepubliceerd op 15 april 2021

Bouwgroep Dijkstra Draisma voor de 10e keer Best Managed Company

Wij zijn opnieuw door Deloitte uitgeroepen tot Best Managed Company. Deloitte’s Best Managed Companies gaat elk jaar op zoek naar de best geleide midden- en grootbedrijven van het land. Bedrijven blijven het waardevol vinden om hun bedrijfsvoering zorgvuldig onder de loep te laten nemen, zo bleek tijdens deze editie van het Best Managed Companies programma.

Biense Dijkstra

“We zijn ontzettend trots en vereerd dat we deze titel voor de tiende keer op rij mogen dragen,” vertelt Biense Dijkstra. “Juist de crises van de afgelopen jaren hebben ons geleerd om anders te denken en doen. Het is niet de sterkste of slimste die overleeft, maar degene die zich het beste kan aanpassen. Ik denk dat wij daar een sprekend voorbeeld van zijn.”
Het Best Managed Companies programma is verheugd dat 21 bedrijven de titel Best Managed Company 2020/2021 hebben ontvangen. Deze groep voegt zich bij honderden private ondernemingen over de hele wereld die deze benoeming hebben verdiend. In een rigoureus en onafhankelijk proces zijn hun strategische en operationele management geëvalueerd aan de hand van vier thema's: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën.
 
Naar aanleiding van het programma werd Biense Dijkstra geïnterviewd door RTL. Lees het interview hier