Bouwgroep Dijkstra Draisma steekt Basketbalvereniging Arrows in het nieuw

Gepubliceerd op 17 mei 2022

Bouwgroep Dijkstra Draisma steekt Basketbalvereniging Arrows in het nieuw

 

 

Wie in de komende jaren bij een wedstrijd van Arrows op de tribune zit, ziet ook hier het logo van Bouwgroep Dijkstra Draisma op de kleding prijken. In het knalgeel spelen de heren van de basketbalvereniging in heel Noord Nederland in de tweede divisie. Herkenbaar, professioneel en opvallend.

 

Het eerste team van de Dokkumer basketbalvereniging komt dit seizoen uit in de tweede divisie van de landelijke competitie. Het team bestaat uit een mix van ervaren senioren en jonge talenten en speelt dit seizoen voor het eerst in deze samenstelling. Onder leiding van coach Paul Brouwer draait het team dit jaar boven verwachting. Het doel tijdens de start van het seizoen was om in de middenmoot te eindigen, maar een top drie plek lijkt inmiddels binnen handbereik. Over het volgende seizoen van 2022-2023 is coach Brouwer optimistisch: “We spelen nu al beter dan vooraf verwacht en het team wordt elke week beter. We hebben veel getraind en met name de verdediging is sterk verbeterd. Voor volgend jaar hebben we een uitdagend doel: we willen kampioen worden van de tweede divisie!”

 

Omdat het team zo goed presteert, ontstaat de wens om zich professioneler te presenteren. Hiervoor zijn nieuwe tenues en tassen nodig. Als stadgenoten komen zij al snel bij Bouwgroep Dijkstra Draisma uit.

 

 

We waren meteen enthousiast. Basketbal is een prachtige, energieke sport en omdat het om een lokale club gaat, met een nuchter karakter en een winnaarsmentaliteit, past het goed bij ons bedrijf. We wensen de club veel succes met het afronden van dit seizoen en met de mooie uitdaging die er volgend jaar ligt!

Biense Dijkstra