Bouwgroep Dijkstra Draisma in lijst Best Managed Companies 2018-2019!

Gepubliceerd op 01 mei 2019

Bouwgroep Dijkstra Draisma in lijst Best Managed Companies 2018-2019!

Met een negende notering op rij wordt het bijna normaal, maar dat is het natuurlijk niet. Bouwgroep Dijkstra Draisma mag zich in 2018-2019 wederom ‘Best Managed Company’ noemen. Daarnaast is Bouwgroep Dijkstra Draisma nu voor het derde jaar ‘Platinum Member’.

 

"Je merkt dat elke afdeling de ambitie heeft om zichzelf steeds weer te verbeteren en zich beseft dat dit beter gaat door samenwerking. Dat zie je terug in de resultaten. Bovendien doen ze dit met plezier, misschien nog wel het belangrijkste”, aldus Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma.

 

OVER DELOITTE BEST MANAGED COMPANIES

Deloitte’s Best Managed Companies gaat elk jaar op zoek naar de best geleide midden- en grootbedrijven van het land. Deloitte onderzoekt hoe het bedrijf geleid wordt op basis van een vragenlijst, die wordt ingevuld door twee tot vier leden van het managementteam.

Om in aanmerking te komen voor de titel stelt Deloitte een aantal voorwaarden, waaronder aantoonbare ambities voor groei en vernieuwing, een omzet van minimaal vijfentwintig miljoen euro en een gezonde financiële positie, in lijn met de marktcondities over de afgelopen drie jaar.