Bouwgroep Dijkstra Draisma haalt met INST. kennis in huis

Gepubliceerd op 14 juni 2018

Bouwgroep Dijkstra Draisma haalt met INST. kennis in huis

Gebouweigenaren leggen steeds vaker het meerjarig onderhoud, energieverbruik, het comfort en de gebruikerstevredenheid neer bij gebouwspecialisten. Met de afdeling Service en Beheer is Bouwgroep Dijkstra Draisma deze opdrachtgevers van dienst. Installatietechniek speelt hierbij een grote rol. Daarom werkt Bouwgroep Dijkstra Draisma al sinds 2016 samen met installateur INST. Per 1 juni 2018 maakt INST. deel uit van de bouwgroep. Bij projecten zal Bouwgroep Dijkstra Draisma gewoon blijven werken met haar vaste installatiepartners.

EEN ECHTE AANWINST.

Met INST. heeft Bouwgroep Dijkstra Draisma een team van installatie-specialisten in eigen huis voor het ontwikkelen van energieconcepten en het beheren van gebouwen. Dit is nodig omdat de uitdaging van de energietransitie in de gebouwde omgeving groot is. Bouwgroep Dijkstra Draisma wil gebouwen duurzaam en energieneutraal maken, flexibel voor gebruik en comfortabel met de laagste exploitatiekosten. De tevredenheid van de gebruikers is hierbij leidend. Het toepassen van onze duurzame en innovatieve concepten zorgt ervoor dat gebouwen mee veranderen met de behoeften van de gebruikers.

SAMEN VOOROP RICHTING DE DUURZAME TOEKOMST

Door continue te veranderen en duurzaam te werken gaan we samen voorop richting de duurzame toekomst. De visie van INST. sluit hier naadloos op aan. Bouwgroep Dijkstra Draisma is dan ook erg blij met de overname en zet hiermee een belangrijke stap in de transitie van aannemer naar aanbieder.