Bouwgroep Dijkstra Draisma finalist Koning Willem I Prijs categorie MKB!

Gepubliceerd op 24 april 2018

Bouwgroep Dijkstra Draisma finalist Koning Willem I Prijs categorie MKB!

Vandaag zijn de finalisten die kans maken op de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf en MKB bekend gemaakt. Samen met AAE B.V. uit Helmond, Apollo Group B.V. uit Coevorden mogen we strijden voor de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB!

 

Met gespannen gezichten keken we samen met onze collega's toe naar een helikopter die op de, tot nu toe vrij normale, dinsdag verscheen. Vorige week werd al bekend dat mede-Friese onderneming Omrin genomineerd was voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, en vandaag mochten wij er ook aan geloven! De stichting van de Koning Willem I Prijs maakte bekend dat wij één van de drie finalisten zijn voor de prestigieuze ondernemersprijs in de categorie MKB.

OVER DE KONING WILLEM I PRIJS

De Koning Willem I Prijs is een landelijke prijs voor innovatief ondernemerschap. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking. Winnaars uit het verleden zijn onder meer Philips, FrieslandCampina, Heineken en ASML.

 

Foto: Stichting Koning Willem I