KWALITEIT EN INNOVATIE IN EIGEN HAND

De fabriek

 

Sinds 2017 is de productie in onze eigen fabriek een feit. Het is de ideale plek voor het ontwikkelen van goede kwaliteit producten. Daarnaast leent DD Productie zich voor onze constante zoektocht naar innovatie.

Ddproductie

In 2017 is DD Productie officieel geopend door de commissaris van de Koning Arno Brok. In onze fabriek fabriceren volautomatische framingmachines en steenstriprobots razendsnel efficiënte en circulaire isolatiegevels. Deze gevels zijn onderdeel van onze Droogstapelwoning.

 

ROBOTISERING

Om in 2050 niet meer afhankelijk te zijn van aardgas moeten we 210.000 woningen per jaar verduurzamen. Dit kan alleen door de bouwprocessen te robotiseren en te industrialiseren. In onze fabriek komen innovatie, circulariteit, verduurzaming en efficiëntie samen. Naast de gevels produceren we dakkapellen, kozijnen en stelkozijnen voor onze eigen projecten. DD Productie staat voor kwaliteit. Zo zijn we continu bezig om kwaliteitscontroles uit te voeren om de te leveren producten verder te verbeteren en te optimaliseren

Steun provincie Fryslân

Mede dankzij subsidie Wurkje foar Fryslân van provincie Fryslân hebben we in de periode 2016-2019 extra arbeidsplaatsen gecreëerd op onze productielocatie.

DD Productie Film
DD Productie Film