Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een bouwbedrijf uit Friesland, dat een voortrekkersrol inneemt om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. In de afgelopen jaren zijn we getransformeerd van aannemer tot aanbieder. We bieden producten en diensten aan en zijn verantwoordelijk voor het gehele proces: Total Cost of Ownership. Als bouwbedrijf zijn wij actief door het hele land, waaronder in de regio Heerenveen.

Bouwbedrijf Heerenveen

Wij zijn Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een innovatief en daadkrachtig bedrijf, dat vanuit haar vestigingen in Dokkum en Bolsward verantwoordelijkheid durft te nemen voor haar werk en de wereld om zich heen. We hebben de overtuiging dat wij als bouwbedrijf bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving, waardoor we een bewoonbare wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Samen willen we bouwen aan een duurzame toekomst!

Bouwbedrijf Heerenveen

Op zoek naar een bouwbedrijf uit de buurt van Heerenveen? Wij zijn Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een innovatief en daadkrachtig bedrijf dat vanuit haar vestigingen Dokkum en Bolsward de verantwoordelijkheid durft te nemen voor haar werk en de wereld om zich heen. We hebben de overtuiging dat wij als bouwbedrijf bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving, waardoor we een bewoonbare wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Samen willen we bouwen aan een duurzame toekomst! Enkele voorbeelden van onze projecten in Heerenveen zijn droogstapel- en energiezuinige woningen de Wederik, nieuwbouwwoningen in Skoatterwâld en winkelcentrum 'De Greiden'.

Alles in huis

Bouwgroep Dijkstra Draisma is het bouwbedrijf met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw. We willen een voorloper zijn in het creëren van vernieuwing in de markt en een inspirator zijn met onze ideeën over bouwen aan en in de toekomst. Daarom ontwikkelen we zelf producten en bouwconcepten in onze fabriek, waar we tegenwoordig complete duurzame gevels produceren. Zo waarborgen we de kwaliteit en kunnen we blijven innoveren.

Op zoek naar een bouwbedrijf uit de buurt van Heerenveen?

ONZE MISSIE

“Samen voorop richting de duurzame toekomst”. Dat is onze missie met daarin de nadruk op "samen". Want samenwerken is noodzakelijk om de benodigde bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de klimaatdoelstellingen. Om in 2050 niet meer afhankelijk te zijn van aardgas moeten 210.000 woningen per jaar worden verduurzaamd.