Hoofdsponsorschap Carsten Nienhuis

Bouwgroep Dijkstra Draisma is hoofdsponsor van alpineskiër Carsten Nienhuis. Zijn Friese roots, doorzettingsvermogen en ambities passen goed bij onze organisatie. Check al het nieuws over de samenwerking en natuurlijk zijn gloednieuwe wedstrijdpak! 

Alpineskier Carsten Nienhuis
Carsten Nienhuis ondertekent het sponsorcontract
Carsten Nienhuis ondertekent het sponsorcontract
Biense Dijkstra ondertekent

Hoofdsponsorschap Alpineskiër Carsten Nienhuis

In het seizoen van 2019-2020 is Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofdsponsor van alpineskiër Carsten Nienhuis geworden. Dit is in het seizoen 2020-2021 verlengd voor drie jaar.  

Bouwgroep Dijkstra Draisma steunt hem graag in zijn avontuur als alpineskiër uit Dokkum. Carsten is sportief en ambitieus, zijn grote droom is om mee te doen aan de Olympische Spelen van 2026. Wij steunen Carsten dan ook graag om hierin zijn doel te behalen.

Carsten Nienhuis

Carsten is in 2011 met zijn ouders en twee zusjes verhuisd naar Oostenrijk. In Oostenrijk kwam hij in aanraking met het wedstrijdskiën. Al snel viel Carsten op tussen alle Oostenrijkers en bij zijn eerste wedstrijd eindigde hij dan ook veel hoger dan verwacht.

Carsten Nienhuis is een alpineskiër uit Dokkum en woont inmiddels weer in Nederland, maar zijn ambitie om op hoog niveau te skiën houdt deze verhuizing niet tegen. Hij heeft voor een opleiding gekozen waarbij hij de mogelijkheid heeft om veel te trainen in het buitenland. ongeveer 20 weken per jaar is Carsten in Oostenrijk te vinden voor zijn trainingen en wedstrijden.

Carsten Nienhuis
Carsten Nienhuis