Werken bij Bouwgroep Dijkstra Draisma

Versterk ons team en ga samen met ons voorop.

SAMENWERKEN GEEFT ENERGIE

Bouwen, vernieuwen, verduurzamen: hier zijn wij goed in. Maar niemand kan alles alleen doen en Bouwgroep Dijkstra Draisma is hierin geen uitzondering. Samenwerken met collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. We mogen dus met recht zeggen dat dit onze kracht is. Samenwerken geeft energie, dat is wat wij élke dag weer ervaren. Wil jij onderdeel zijn van het team dat dit mogelijk maakt? Kijk dan snel verder en neem contact met ons op!

 

Momenteel zoeken we Hbo Bouwkunde studenten voor een stage vanaf augustus 2021. Lijkt het jou leuk om mee te werken bij de voorbereiding of calculatie? Lees dan snel verder! 

We bruisen van de energie en vernieuwen graag, jij ook?
We bruisen van de energie en vernieuwen graag, jij ook?

Waar wil jij werken?

Bouwgroep Dijkstra Draisma doet zoveel meer dan bouwen alleen. Wij willen samen de verantwoordelijkheid nemen voor een bewoonbare wereld. En om dit te kunnen doen hebben wij mensen zoals jou nodig! Er zijn veel mogelijkheden binnen onze organisatie. Klik verder voor alle opties en meer!

STAGES EN LEER-WERKPLEKKEN

Jij leert van ons, en wij leren van jou. Dat is het doel wanneer je stage bij ons komt lopen of wanneer je aan de slag gaat op een leer-werkplek. Wij bieden je graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen Bouwgroep Dijkstra Draisma en dat kan op alle afdelingen. Van leerling timmerman tot een hbo marketing & communicatie stage, álles is mogelijk! Ben jij op dit moment op zoek naar een plek waar je het maximale uit jezelf kunt halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem snel contact op met Oane of Tjitske om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ben jij dus nog op zoek naar een stageplek op de werkvoorbereiding of calculatie? Stuur ons dan een bericht via werken@bgdd.nl of bel naar 0519-229999 en vraag naar Tjitske Visser. We hebben drie plekken beschikbaar, waarvan één in Dokkum en twee in Bolsward.

Milieukunde afstudeerstudent Rutger bij de -door hem ontworpen- klimaatkamers voor de afdeling innovatie.
Milieukunde afstudeerstudent Rutger bij de -door hem ontworpen- klimaatkamers voor de afdeling innovatie.
Wij werken graag samen met scholen, branche organisaties en andere partners
Wij werken graag samen met scholen, branche organisaties en andere partners

SCHOLEN

Geef jij les aan ons toekomstig personeel en wil jij ze meer leren over hoe het er nou echt aan toe gaat binnen een bouwbedrijf? Dit is mogelijk. We organiseren regelmatig bedrijfs- en bouwplaats bezoeken waarmee we onze kennis delen. Wil je graag langskomen bij ons op kantoor of op de bouw dan horen we graag van je!

Zullen we samenwerken?

En bouwen aan een mooie carrière en de vernieuwing van (Noord-)Nederland? Stuur een mail naar werken@bgdd.nl of neem contact op met Oane of Tjitske van HRM via 0519 22 9999.

 

Vul hier het contactformulier in als je wilt dat wij contact met jou opnemen: