Werken bij

Bouwgroep

Dijkstra Draisma

Versterk ons team en ga samen met ons voorop.

Vacature projectadministratie

Projectadministrateur bij Bouwgroep Dijkstra Draisma: een belangrijke rol binnen onze diverse en uitdagende projecten. Van kleinschalige verbouwingen, servicewerk, monitoring en technisch beheer van gebouwen en systemen, tot aan grote nieuwbouwprojecten zoals it Swettehûs, de Elfstedenhal of complete nieuwbouwwijken. We zijn trots op ons team die dit realiseert en hier kun jij deel van uitmaken! Werken voor Bouwgroep Dijkstra Draisma betekent vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

1024x574

Over bgdd

Vernieuwen geeft energie

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een Fries familiebedrijf, dat samen de verantwoordelijkheid neemt voor een leefbare wereld. Wij nemen een voortrekkersrol in, om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. De afgelopen jaren zijn wij getransformeerd van aannemer naar aanbieder. 

 

Bouwgroep Dijkstra Draisma staat garant voor meer dan 115 jaar bouwervaring en telt zo'n 350 medewerkers. Vanuit vier vestigingen - één in Bolsward, één in Groningen en twee in Dokkum - richten wij ons met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, nieuwbouw, restauratie, onderhoud & beheer, verduurzaming, renovaties en verschillende innovaties.

Na mijn afstuderen werd ik benaderd door BGDD, ze zochten een calculator en dachten aan mij omdat de stage over en weer goed was bevallen. Ik ging op gesprek en had me voorgenomen niet meteen 'ja' te zeggen, maar het gesprek was zo positief dat ik dat toch deed.

Jodene Oosterhoff, Calculator

Samenwerken geeft energie

Wil je ons team versterken? Neem vrijblijvend contact op, we kijken graag samen naar de mogelijkheden en zoeken naar de beste functie voor jou.

 

Tjitske en Anne van HRM zijn bereikbaar via werken@bgdd.nl of bel 0519 22 9999. Vul hier het contactformulier in als je wilt dat wij contact met jou opnemen:

wat we bedenken

Innoveren zit in ons DNA. Wij houden ons continu bezig met het vernieuwen van bouwprocessen, het versnellen van de woningbouw en het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Dit doen wij door onze innovatieve ideeën in uitvoering te brengen en het gewoon te doen. Enkele voorbeelden van onze innovaties zijn CO2-neutrale wijken, in onze fabriek geproduceerde DSS gevels, collectieve warmtesystemen, aardbevingsbestendig bouwen, lisdodde als circulair isolatiemateriaal en luchtkwaliteit.

1024x574

Onze afdelingen

Klik op de foto's voor meer informatie of verstuur een sollicitatie.

Stages en leer-werkplekken

Jij leert van ons, wij leren van jou. Jouw stage bij Bouwgroep Dijkstra Draisma staat hiervan in het teken. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, wij krijgen er jong talent voor terug. Bij BGDD zijn we gek op eigen initiatief. In plaats van op een vacature te reageren heb je een streepje voor als je langskomt en ons overtuigt van jouw talent. We gaan graag met je in gesprek. Vanaf januari/februari 2022 zijn er weer enkele stagefuncties beschikbaar.

 

Ben jij op zoek naar een stage of leer-werkplek? Neem dan contact op met Anne of Tjitske via 0519 22 9999 of mail naar werken@bgdd.nl.

Tijdens mijn afstudeerstage ben ik gevraagd om na de studie bij BGDD te blijven. Daar hoefde ik geen tel over na te denken. Ik werk nu als marketing en communicatiemedewerker in dit innovatieve bedrijf, waarbij de werkzaamheden dagelijks variëren en veel ruimte is om ideeën uit te werken. Ik ben heel blij met mijn keuze en werk hier nog altijd met veel plezier!

Regina Sandstra, Marketing & Communicatie

De bgdd energie

Als maatschappelijk betrokken bedrijf sponsoren wij niet alleen sportieve en culturele evenementen, maar zijn we zelf ook betrokken. Onze collega's lopen bijvoorbeeld ieder jaar samen mee met de LOOP Leeuwarden en we sluiten ieder jaar af met een BouwBQ en eindejaarsfeest. We zijn een hecht team vol gevarieerd talent, met een bindende factor: de bgdd energie.

's Ochtends om half 7 in het donker aankomen, alles opstarten: ik vind dat het mooiste moment van de dag. Als uitvoerder krijg je veel vrijheid en kun je je eigen sfeer inbrengen op de bouwplaats. De korte lijnen, de interne kwaliteitsborging en de positieve manier waarop verbeterpunten worden gegeven vind ik heel fijn.

Matthijs Mellema, Assistent uitvoerder

Rondleidingen, gastlessen en bedrijfsbezoeken

Wij zijn altijd enthousiast om aanstormend talent te mogen ontvangen. Zo geven wij gastlessen, rondleidingen op bouwwerken en ontvangen wij studenten en scholieren voor een bedrijfsbezoek. Ben jij een geïnteresseerde student of docent? Vraag naar de mogelijkheden!

Zullen we samenwerken? Ga samen met ons voorop
160x160
Tjitske Visser, HRM