Vacature afdeling restauratie

Heb jij een zwak voor historisch erfgoed? Word jij enthousiast van het werken aan monumentale panden? Voel jij een passie voor het behouden van belangrijke architectuur uit de geschiedenis? Dan zoeken wij jou!

vacaturerestauratie
1024x574

De afdeling restauratie bij Dijkstra Draisma groeit. Ons team verwelkomt graag een nieuwe vakidioot die ze helpt om Noord Nederland te onderhouden op het gebied van monumentaal erfgoed. Twee van je toekomstige collega's aan het woord:

Jan Willem Zuidema, teamleider restauratie

Samen met een team van experts werken we aan de mooiste gebouwen in Noord Nederland. Van het transformeren en verduurzamen van het voormalig beursgebouw in Leeuwarden tot het restaureren en herbestemmen van de Blokhuispoort. Ook prachtige particuliere monumentale woningen en het restaureren van boerderijen behoren tot onze werkzaamheden. Onze orderportefeuille groeit en daarom zou ik graag een gedreven en gemotiveerde nieuwe medewerkers toevoegen aan het team. Die zou ons kunnen helpen op het gebied van werkvoorbereiding, calculatie en het controleren van de lopende projecten. Een collega die houdt van afwisseling en breed inzetbaar is. 

Martijn Huizinga, allround uitvoerder restauratie

Ontzettend trots ben ik, als ik terugdenk aan projecten als de transformatie van het beursgebouw in Leeuwarden. Restauratie en innovatie komen samen in dit monumentale en herkenbare gebouw in Leeuwarden. Het eerste gasloze, monumentale pand in Nederland. Momenteel werk ik aan verschillende projecten en wat ik mooi vind aan restauratie: het is echt vakwerk, er is expertise voor nodig en elke situatie vraagt om kennis, innovatie en een andere aanpak dan de vorige keer. Dat maakt het afwisselend. Een nieuwe collega in ons team is heel erg welkom, die zou mij kunnen helpen met het overzicht bewaren over verschillende projecten en het contact houden met onderaannemers.

1024x574

Enthousiast? Nieuwsgierig?

Kom jij dit team én alle historische gebouwen in Noord-Nederland versterken? We bieden jouw een uitdagende en afwisselende functie binnen onze restauratieprojecten. Je bezoekt restauratieprojecten, doet de voorbereiding, houdt contact met onderaannemers en controleert of alles op tijd binnen is om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een echte schakel tussen collega’s, klanten en onderaannemers. Je werkt zowel op kantoor als op locatie samen met vakmensen met specifieke kennis op het gebied van restauratiewerk.

 

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Anne Tekstra via a.tekstra@bgdd.nl of 06-44535111.