Nieuwbouw

Te koop: vrije kavel mét bouwvergunning in Aldeboarn

juni 2020
juni 2021
438 m²

Kavel vrijstaande woning in Aldeboarn

Heb je altijd al je eigen huis willen bouwen, maar vind je die vergunningsprocedure maar ingewikkeld? Dan is dit je kans!

 

In Aldeboarn hebben wij nog één kavel te koop in de prachtige, herstructureerde woonwijk Swettebuorren. Op deze kavel aan de Ald Swettebuorren 11 mag een vrijstaande woning worden gebouwd en de vergunning hiervoor is al verleend. De kavel heeft een grootte van 438m2. Je bent vrij in keuze van aannemer en je kunt direct starten met de bouw!

 

De kavel inclusief de onherroepelijke omgevingsvergunning met bouwtekeningen is te koop voor EUR 77.700,- incl. BTW VON. Dat houdt in dat de notariskosten en de kosten voor het kadaster zijn inbegrepen.

boot
Chris Olthuis, Ontwikkelaar

Voor meer informatie over deze kavel neemt u contact op met:

Chris Olthuis, ontwikkelaar

Situatietekening en referentiebeeld architectuurstijl van nabij gelegen woningen
Situatietekening en referentiebeeld architectuurstijl van nabij gelegen woningen

werken aan huis

Het grondonderzoek, de sonderingen en de constructieberekeningen zijn allemaal aanwezig. Omdat het hier een verleende vergunning betreft van vóór 1 juni 2018 mag een gasketel worden toegepast.

 

Aan de linkerkant staat een situatietekening met daarin de woning geprojecteerd. De kavel heeft een afmeting van 438 vierkante meter.

 

Vanwege de woon-werk bestemming van de kavel mag optioneel bij de woning een grote werkruimte en garage worden gebouwd. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om aan huis te werken.  

 

 

over aldeboarn

Oldeboorn (officieel, Fries: Aldeboarn) is een dorp in de gemeente Boornsterhem (Boarnsterhim) in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp telt een kleine 1560 inwoners. Het dorp is gelegen aan weerszijden van het riviertje de Boorne, niet ver van het Leppa Akwadukt, aan de autosnelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden.

 

Aldeboarn is vooral bekend van de jaarlijkse gondelvaart. Aldeboarn was vanouds een handelsplaats aan de Boorne. Tot de gemeentelijke herindeling in 1984 maakte Aldeboarn samen met de dorpen Akkrum, Akmarijp, Nes, Terhorne en Terkaple deel uit van de voormalige gemeente Utingeradeel. Sinds 1989 is de officiële naam van het dorp het Friestalige Aldeboarn.

 

Het dorp heeft een bloeiend verenigingsleven en biedt vele faciliteiten op het gebied van sport, winkels en onderwijs. Aldeboarn ligt midden in Friesland en is centraal gelegen ten opzichte van Sneek, Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

1
2