Nieuwbouw

Nieuwbouw woon- zorgcomplex De Werf, Joure

oktober 2016
januari 2018
8029 m²
In opdracht van:
Zorggroep Hof en Hiem
In samenwerking met:
Zijlstra Architecten, Bakhuizen

In Joure is een nieuw woon- zorgcomplex gebouwd aan de Sluisdijk op het terrein van het voormalige Vegelinshof. Het complex bestaat uit een anderhalvelijnscentrum met medische voorzieningen, twee verpleeghuiswoningen met elk acht appartementen, 17 appartementen waar wonen en zorg gescheiden zijn met een parkeergarage en een wijkcentrum. Het anderhalvelijnscentrum bestaat uit specialisten van ziekenhuis Tjongerschans, Maatschap Jouster Huisartsen, Benu Apotheek, Fysio-Actief, Praktijk Oefentherapie Cesar, Diëtistenpraktijk Hester Visser en Hof en Hiem Thuiszorg. 

De totale oppervlakte van het woon- zorgcomplex bedraagt circa 8000 m² bruto vloeroppervlakte. Bezoek ook dewerfjoure.nl voor meer informatie over De Werf en de nieuwbouw.

DAG VAN DE BOUW

Op zaterdag 20 mei j.l. hebben wij de bouwplaats van het nieuwe woon- zorgcentrum De Werf aan de Sluisdijk 30 in Joure opgesteld voor publiek. De Dag van de bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, op deze dag worden door heel Nederland projecten en bouwplaatsen opengesteld voor publiek. 

Op de Dag van de bouw presenteerden onze medewerkers maar ook de opdrachtgever (Zorggroep Hof en Hiem), de architect (Zijlstra architecten), toekomstige gebruikers en onderaannemers (o.a. Dorland steigerbouw, De Waard grondverzet, Gerko en C. van der Hauw betonbouw) de (nieuw)bouw en hun werkzaamheden.  

1.100 bezoekers ontdekten het nieuwe woon-zorgcentrum van Zorggroep Hof en Hiem. Nieuwsgierigheid naar de bouw, de nieuwe appartementen of de huisartsenpost bracht afgelopen zaterdag 1.100 bezoekers naar de bouwplaats van het nieuwe woon-zorgcomplex De Werf in Joure. De bezoekers aan de Dag van de Bouw konden de gehele nieuwbouw bekijken. Zowel het anderhalvelijnscentrum als de verpleeghuiswoningen, de appartementen en de parkeerkelder.

Lees hier het gehele artikel.