Dijkstra Draisma voor particuliere opdrachtgevers

Particulieren

Dijkstra Draisma voor particuliere opdrachtgevers

Nieuwbouwen, verbouwen, renoveren, restaureren of uw woning aardbevingsbestendig maken? Op deze pagina leest u waar Dijkstra Draisma mee kan helpen. We hebben jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw als het opknappen van particuliere woningen. 

Nieuwbouw

Nieuwbouw is heel geschikt wanneer u als opdrachtgever een eigen woningontwerp wilt realiseren. Het huis voldoet aan de eisen van dit moment, en is geheel duurzaam te maken. U krijgt een comfortabele, moderne woning met een lage energierekening.

 

Dijkstra Draisma is goed in het realiseren van unieke bouwprojecten. Zo duurzaam mogelijk met een ontwerp en materialen die bij de omgeving past.

Restauratie

Een nieuwe bestemming creëren voor een oud gebouw. Of een monumentaal pand in oude glorie herstellen. Bij restauratie gaat het om historisch verantwoorde ingrepen, veelal in combinatie met inwendige modernisering. Dat het een vak apart is, daar zijn wij ons van bewust. Daarom hebben wij medewerkers met specifieke kennis van restauratiewerkzaamheden en jarenlange ervaring in dienst.

 

Wij zijn een Erkend Restauratie Bouwbedrijf door de toekenning van het ERB-certificaat voor Hoofdaannemers als tweede bedrijf in Noord-Nederland.

Benieuwd wat wij voor u

kunnen betekenen?