Verbouw verzorgingshuis Erasmusheem Haren naar zelfstandige seniorenwoningen

Gepubliceerd op 28 september 2018

Verbouw verzorgingshuis Erasmusheem Haren naar zelfstandige seniorenwoningen

Vandaag werd volgens planning de verbouwing van het voormalig verzorgingshuis Erasmusheem opgeleverd aan opdrachtgever Woonzorg Nederland.

50 ZELFSTANDIGE SENIORENWONINGEN

Het verzorgingshuis heeft een hele metamorfose ondergaan. In totaal zijn er 50 twee- en driekamerappartementen in het gebouw gekomen. Om dit te realiseren is het hele gebouw zowel van binnen als buiten volledig verbouwd. Zo is indeling van de woningen veranderd en zijn de woning voorzien van nieuwe vloeren, plafonds, kozijnen, keukens en badkamers.

OVERIGE RUIMTES

Er is een volledige dokterspraktijk gerealiseerd en verschillende ruimtes die gehuurd worden door verschillende partijen zoals een zorgorganisaties, kapper, pedicure, maaltijdverstrekker, BSO enz. In de recreatieruimte van 170m2 kunnen (buurt)bewoners dagelijks met elkaar diverse activiteiten ontplooien. Ook de buitenzijde is flink onder handen genomen. Zo heeft de entree een nieuwe luifel en zijn er nieuwe kozijnen en dakbedekking aangebracht.

 

Pieter Burger, Projectleider Vastgoed bij Woonzorg Nederland is zeer tevreden. “Ze zijn kundig, komen afspraken na, ze werken netjes en volgens planning. Bouwbedrijf Dijkstra Draisma doet wat hij zegt voor een nette prijs”.

Pieter Burger, Projectleider Vastgoed bij Woonzorg Nederland