Twaalf jaar op rij: Dijkstra Draisma ook volgend seizoen hoofdsponsor Cambuur

Gepubliceerd op 07 januari 2021

Twaalf jaar op rij: Dijkstra Draisma ook volgend seizoen hoofdsponsor Cambuur

We beginnen het nieuwe kalenderjaar met heugelijk nieuws! Bouwgroep Dijkstra Draisma staat namelijk ook volgend seizoen weer op de voorkant van het Cambuur-shirt als hoofdsponsor van de club. De samenwerking wordt met één seizoen verlengd (met een optie voor nog een seizoen), waarmee Bouwgroep Dijkstra Draisma alweer voor het twaalfde jaar op rij de club trouw is als hoofdsponsor.

 

“Dat is zeker uniek in het Nederlands betaald voetbal en helemaal in deze tijden”, weet ook algemeen directeur Ard de Graaf. “Het zegt iets over ons, maar vooral ook over Bouwgroep Dijkstra Draisma. We gaan beide graag samenwerkingen aan voor de lange termijn, waarbij we elkaar op alle mogelijke manieren willen versterken. Hard werken, normaal doen en afspraak is afspraak. Daarin vinden we elkaar en we zijn enorm trots dat we ook volgend seizoen weer op BGDD kunnen rekenen als hoofdsponsor.”

“Daar sluit ik me helemaal bij aan”, knikt Biense Dijkstra, algemeen directeur van BGDD, instemmend. “We zijn van origine een familiebedrijf en SC Cambuur voelt inmiddels bijna als familie. Door de coronacrisis en de bijbehorende lege stadions heeft de club het zwaar en daarom hebben we besloten ons hoofdsponsorschap in een vroeg stadium al te verlengen. Daarnaast heeft de club zich het afgelopen jaar op alle gebieden geweldig gemanifesteerd en zijn we trots op het feit dat we hoofdsponsor zijn van zo’n prachtige volksclub.”

Cambuur interviewt Biense Dijkstra over het verlengen van het hoofdsponsorschap bij Cambuur.