Start nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw De Hogedijken in Dokkum

Gepubliceerd op 17 juli 2017

Start nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw De Hogedijken in Dokkum

Op de hoek van de Hogedijken en het parkeerterrein van Palestra zal De Marne Vastgoed met vestigingen in Dokkum en Rijssen een bedrijfsverzamelgebouw 'De Hogedijken' realiseren.

 

Biense Dijkstra (Bouwgroep Dijkstra Draisma) en Wybe Jelsma (De Marne Vastgoed) waren op locatie aanwezig om de overeenkomst te ondertekenen. Hiermee zal binnenkort de formele start plaatsvinden van het bedrijfsverzamelgebouw. De planning is om voor de bouwvak 2017 te starten met de bouw.

 

Met de komst van dit bedrijfsverzamelgebouw krijgt de gemeente DDFK een mooie voorziening voor de ondernemer in de gemeente. De Marne Vastgoed realiseert 12 bedrijfsruimten variërend van 40 m² tot 160 m². In totaal worden er 4 units van 40 m², 4 units van 80 m² en 3 units van 160 m² gerealiseerd. Onder toezicht van PR8 architecten wordt de bouw uitgevoerd door Bouwgroep Dijkstra Draisma. Eind november 2017 wordt het gebouw opgeleverd. Er zijn nog enkele units beschikbaar voor de huur.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht over het vestigen van uw bedrijf in dit bedrijfsverzamelgebouw, neem dan contact op met Avina van der War van Makelaardij Roos Noordoost-Friesland of met Wybe Jelsma De Marte Vastgoed.