Kookworkshop Roden groot succes!

Gepubliceerd op 17 maart 2017

Kookworkshop Roden groot succes!

Tientallen bewoners in Roden zijn nu klaar om elektrisch te gaan koken in hun nieuwe Nul op de meter woningen! De kookworkshop die het team van DD Wonen heeft georganiseerd in samenwerking met Foodtruck Mama Mascha en opdrachtgever Woonborg was een groot succes! Vooraf verwachten de bewoners dat ze erg moesten wennen, maar het viel hun reuze mee. Ook de mensen die al gewend waren om elektrisch te koken vonden de nieuwe kooktoestellen erg gebruiksvriendelijk.

 

De aardappelen koken sneller en de eieren springen bijna uit de pan, zo snel kookt het water! En dankzij de nieuwe pannenset koken de bewoners ook energiezuiniger. Dit komt doordat de pannen goed contact met de kookplaat; hierdoor gaat er minder warmte verloren.

 

Dankzij de uitleg van Mama Mascha werden mensen reuze enthousiast over elektrisch koken. Tijdens de kookworkshop hebben de bewoners allemaal gezonde gerechten bereid zonder toevoegde suiker, zout of sausjes: spinazie pannenkoeken, ei muffins, Italiaanse tomatensoep en een courgette salade.

 

En na afloop hebben ze er uiteraard smakelijk van gegeten.